În penultima partidă, care s-a disputat în acest an, LPS Alba Iulia a ratat, la Arad, șansa de a trece pe locul al doilea. Grupa 1 a Campionatului Național U18, rămane una echilibrată, în care toate echipele prestează jocuri foarte bune, iar diferența de puncte poate fi oricând remontată. Astăzi, albaiuliencele au fost înfrânte, ”la mustață” în jocul cu CSȘ Gloria Arad. Scorul întâlnirii a fost de 71-67 pentru amfitrioane. 


 Jocul a fost unul foarte echilibrat până la pauza mare, mărturie în acest sens a stat scorul înregistrat la pauză. Chiar dacă au început mai puțin bine partida, elevele antrenate de Nicușor Marcu au revenit în al doilea sfert și au păstrat suspansul pentru cel de al treilea. În minutul șapte din cel de al doilea sfert, formația albaiuliană a rămas fără o jucătoare exponențială, Andreea Fleșer a ieșit accidentată și nu a mai putut relua jocul. La pauza mare, scorul a fost de 25-26 pentru LPS Alba Iulia. Primul sfert a fost adjudecat de gazde cu scorul de 15-8,iar în cel de al doilea, albaiuliencele s-au impus cu 18-10.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Echilibrul fragil de până atunci al meciului, s-a rupt în sfertul al treilea, iar gazdele au intrat înaintea ultimului sfert într-un avantaj de patru puncte. Sfertul al patrulea a fost cel mai spectaculos al meciului. În acest sfert s-au marcat nu mai puțin de 50 de puncte, practic unul record pentru o partidă de baschet feminin junioare. Chiar dacă au câștigat la o diferență de un punct, 25-25, albaiuliencele nu au reușit să întoarcă rezultatul și astfel gazdele s-au impus la patru puncte.

Marcatoarele din acest meci, pentru LPS Alba Iulia au fost: Bobar Alexandra 29, Fleșer Andreea 14, Ivașcu Adina 8, Boțan Alexandra 7, Ignat Diana 6, Rusu Florina 3.


În ultimul meci al acestui an, LPS Alba Iulia v-a întâlni pe teren propriu pe ocupanta primului loc, ACS Napoca Baschet Cluj.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.