CSU LPS Alba Iulia-BC Siriu Targu Mures41Baschetbalistele junioare de la LPS Alba Iulia, au fost programate să joace, marți la Cluj, de la orele 16, meciul restant cu ACS Napoca Baschet. Partida a contat pentru etapa a șaptea, a Campionatului Feminin U18. Cu mai multe dintre jucătoare aflate în luptă directă pe cele două ”fronturi”, Liga I și U18, LPS Alba Iulia nu au reușit să obțină victoria mult dorită, în această întâlnire externă. 


 ACS Napoca Baschet – LPS Alba Iulia 61 – 39.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Meciul disputat la Cluj Napoca, în compania liderului, n-a fost unul foarte reușit făcut de elevele antrenate de prof. Nicușor Marcu. Acestea s-au văzut depășite la aproape toate capitolele. Începutul de meci n-a fost deloc de bun augur, iar primul sfert s-a terminat cu zece puncte avantaj pentru gazde, scor 22-12. Doar în sfertul a doilea s-a putut regăsi un oarecare echilibru, când scorul a fost egal 14-14. Practic la pauza mare s-a păstrat diferența de zece puncte.

După pauză, oboseala și-a pus amprenta pe evoluția ambelor echipe. S-a punctat foarte puțin, semn că apărările și-au făcut datoria, iar atacul și-a arătat imprecizia sub panou. Sfertul trei s-a terminat cu o diferență de 12-5. Teoretic, după aspectul jocului, diferența mare de puncte a fost imposibil de remontat în sfertul patru. Și acesta a curs tot în favoarea gazdelor, care s-au impus cu 13-8.

Pentru albaiulience au punctat: Adina Ivașcu 16, Alexandra Bobar 10, Florina Rusu 6, Diana Ignat 5, Andreea Fleșer 2.


În etapa următoare, care se va disputa sâmbătă pe 03.12.2016, LPS Alba Iulia va întâlni pe teren propriu, pe ”lanterna roșie” CSȘ Sibiu.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.