LPS - NBS Cluj77În acest sfârșit de săptămână, Campionatul Național U18 a mai programat o etapă, cea cu numărul opt. În sala de sport a Liceului cu Program Sportiv din Alba Iulia, LPS-ul din localitate a întâlnit pe CSȘ Sibiu. Având ca obiectiv principal clasarea pe locul al doilea, LPS-ul condus de profesorul Nicușor Marcu au trecut la pas de ocupanta ultimului loc din grupă. Scorul final al confruntării a fost de 97-40 ( 24-10, 32-8, 15-17, 26-5) pentru albaiulience. 


 Deși au fost utilizate mai multe jucătoare care au evoluat mai puțin în acest sezon, dar cu Alexandra Boțan în formă mare, tinerele LPS-ului din Alba Iulia au reușit să facă o partidă excelentă. Concentrate ”da capo al fine” acestea și-au făcut meciul foarte ușor încă de la început, iar primul sfert a curs perfect și s-a încheiat cu 14 puncte diferență. După cel de al doilea sfert, diferența a devenit una confortabilă. La pauza mare s-a intrat cu scorul de 57-18.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Sfertul al treilea le-a prins puțin deconcentrate pe albaiulience, lucru care a permis oaspetelor să conducă ostilitățile în acel sfert. S-a terminat 15-17.  Cea ce s-a întâmplat în sfertul al treilea, nu a fost decât o simplu foc de paie, pentru că în ultimul sfert albaiuliencele au câștigat cu categoricul scor de 26-5.

Marcatoarele echipei noastre au fost: Alexandra Boțan 25, Teodora Petrescu 21, Florina Rusu 17, Adina Ivașcu 16, Alexandra Bobar 7, Ionela Țetcu 6 și Andreea Fleșer 5.


 În acest an calendaristic se vor mai juca două meciuri. În primul dintre acestea, echipa LPS-ului din Alba Iulia se va deplasa la Arad pentru întâlnirea cu CSȘ Gloria, iar în ultimul, albaiuliencele vor întâlni pe propriu teren pe omoloagele de la ACS Napoca Baschet Cluj.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.