După un parcurs excelent în campionatul regulat, cu nouă victorii din zece partide jucate și cu o primă poziție în clasamentul grupei a doua, formația antrenată de Nicușor Marcu a mai făcut un pas important spre îndeplinirea obiectivului propus. De câteva zile și-a pus semnătura pe contract o jucătoare cu experiență venită de la Liga Națională.


Din nevoia stringentă de a întări lotul, datorită implicării serioase în lupta pentru promovarea la Liga Națională de baschet feminin, CSU-LPS Alba Iulia a bifat zilele acestea un prim transfer de marcă. După ce și-a încheiat ”socotelile” cu echipa de primă ligă, Pheonix Galați, Mădălina Geleriu n-a mai stat pe gânduri și a acceptat să pună serios umărul la îndeplinirea obiectivului principal al echipei și anume accederea pe prima scenă a baschetului feminin românesc. Aceasta a semnat un contract valabil până în vară cu formația din Cetatea Marii Uniri,iar în cazul în care ambele parți se vor declara mulțumite de colaborare, acest contract se va prelungi. Cu un palmares bogat, experimentata Mădălina Geleriu va trebui să aducă acel plus necesar realizării performanței dorite.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

”Noua mea echipă este una tânară, cu multe jucătoare cu potențial și împreună speram să ne atingem obiectivul, acela de a promova în Liga Națională. Vom face tot posibilul ca acest lucru să se împlinească”, a precizat Mădălina Geleriu, nou-venita din tabăra albaiuliencelor.

Aceasta a mai jucat pentru BCM Timișoara și Pheonix Galați, iar din februarie va debuta pentru echipa albaiuliană în meciurile din turneul semifinal.


Sursa foto: facebook.com

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.