Echipa de baschet feminin CSU Alba Iulia a pierdut al doilea meci din ediţia 2017-2018 a Ligii Europei Centrale. Joi seara, la Viena, campioana Austriei, Flying Foxes, a câştigat cu 81-68 partida cu formaţia albaiuliană, prima dintr-o serie de două în… tot atâtea zile!

Gazdele au început ca din tun disputa, adjudecându-şi primul sfert cu 20-10. Au urmat 10 minute de timp efectiv de joc mai echilibrate, cu un 8-8 pe parcurs şi 25-20 în favoarea grupării austriece finalmente.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

După pauză universitarele au trecut la controlul partidei, având la jumătatea celui de-al treilea sfert un avantaj de 13 puncte (25-12). Amfitrioanele şi-au spus însă şi de această dată răspicat ultimul cuvânt şi au redus deficitul parţial, astfel că sfertul de după pauză s-a încheiat doar cu 27-22 în favoarea echipei din Alba Iulia.

Ultimul sfert a început aşadar cu un avantaj general de 10 puncte pe tabelă pentru gazde, altfel spus cu diferenţa conturată după primele 10 minute de joc efectiv. Echipa austriacă a câştigat acest sfert cu 14-11 şi astfel CSU Alba Iulia rămâne, deocamdată, fără victorie în actuala ediţie a competiţiei internaţionale pe care a câştigat-o în două rânduri, în 2014 şi 2016.

CSU are şansa revanşei chiar vineri seara, de la ora 20.00 (ora României), când, tot la Viena, se va juca returul disputei cu Flying Foxes din grupa A a Ligii Europei Centrale de baschet feminin.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.