CSU Alba Iulia-VS Praga61CSU Alba Iulia a jucat în anul 2015 două finale, în Cupă și CEWL, mulțumindu-se cu medaliile de argint. Pentru 2016 Bogdan Duma, președintele clubului universitar are așteptări la fel de mari, însă cu dorințe mari de câștigare a cel puțin unuia dintre trofeele puse în joc. Cel mai la îndemână este Liga Europei Centrale, însă CSU Alba Iulia nu se dă bătută nici în campionat și nici în Cupa României.

Minim două finale din trei posibile. Acesta este gândul președintelui Bogdan Duma pentru anul 2016, iar pentru aceste obiective Miroslav Popov a primit întăriri serioase, fiind transferate cele mai bune trei jucătoare de la ICIM Arad.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

”Am avut un 2015 reușit, cu două final disputate, dar din păcate nu am luat nicio medalie de aur. Eu încă sunt de părere că dacă Alexandra Uiuiu nu se accidenta la Final Four-ul Cupei României nu puteam pierde trofeul. Ne-am îndeplinit toate obiectivele pentru anul 2015 și sperăm să fie la fel și în noul an. Ne dorim să jucăm minim două final din trei posibile și să câștigăm cel puțin un trofeu. Cel mai la îndemână este CEWL, mai ales după ce s-a întâmplat la Arad, însă nu ne dăm la o parte nici în campionat, cu toate că va fi destul de greu”, a declarat Bogdan Duma, președintele CSU Alba Iulia.

 

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.