CSU Alba Iulia - Rapid București92După două săptămâni de pauză în competiția internă, prilejuită de jocurile naționalei României de baschet feminin, competiția supremă din țara noastră s-a reluat. CSU Alba Iulia a evoluat în deplasare la CSM Satu Mare, un meci fără istoric, condus de la un capăt la celălalt de albaiulience, care au reușit peste 100 de puncte în acest duel. Echipa selecționerului Miroslav Popov, CSU Alba Iulia s-a impus categoric 108-52, pe sferturi 26-17, 19-11, 22-10 și 41-14, reușind a 7 victorie din actualul sezon.

Duelurile tari dintre cele două formații care s-au întâlnit astăzi s-au terminat, CSU Alba Iulia fiind net superioară echipei din Satu Mare. La fel a fost și în jocul programat azi, când echipa lui Popov a controlat toată partida și în final s-a impus cu 108-52.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În primul sfert albaiuliencele s-au impus cu 26-17, oaspetele oferind o replică dârză. Echilibrul s-a păstrat și în cel de-al doilea sfert, însă la pauză CSU Alba Iulia conducea cu 45-28.

După pauză, Webb și compania s-au distanțat categoric, iar înainte de ultimele 10 minute ale meciului tabela indica 67-38.

Ultimul sfert a fost unul catastrofal pentru gazde, care au primit 41 de puncte și au marcat doar 14, iar în final CSU Alba Iulia s-a impus cu 108-52.

Toate jucătoarele au marcat

Întreg lotul deplasat la acest meci de Miroslav Popov și George Lăncrănjan a fost rulat, iar mai mult de atât, toate jucătoarele de sub comanda sârbului Popov au reușit să introducă balonul în coș, o performanță inedită pentru trupa din Cetatea Marii Uniri.

Pentru CSU Alba Iulia au marcat: Adrienne Webb – 19 puncte, Jelena Antic – 15, Mariah King – 14, Sonia Ursu – 13, Alexandra Uiuiu – 11, Marta Fodor – 11, Asia Logan – 10, Elena Dincă – 8, Stefka Miteva – 5, Vanessa Abel – 2.

În următoarea etapă, CSU Alba Iulia va găzdui derby-ul cu liderul Sepsi Sfântu Gheorghe.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.