CSU Alba Iulia-CSBT Alexandria40După două partide în care nu s-a regăsit pe final, CSU Alba Iulia a făcut instrucție, în deplasare cu CSBT Alexandria în partida disputată la Craiova. Albaiuliencele nu le-au dat nicio șansă sportivelor din sudul țării să se apropie pe tabelă, iar întrecerea a fost condusă de la un capăt la celălalt de trupa lui Miroslav Popov, care s-a impus cu 78-43 (23-9, 18-11, 23-15, 14-8). Adrienne Webb și Asia Logan au marcat câte 18 puncte, fiind coșgheterele din acest meci.

Perioada dificilă prin care a trecut CSU Alba Iulia în ultima vreme pare să fi apus, după un succes categoric obținut pe terenul unei echipe incomode, CSBT Alexandria. Formația de baschet feminin din Cetatea Marii Unirii a avut o prestație autoritară, nelăsând niciun moment impresia că poate claca în acest meci.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În primul sfert s-a înregistrat scorul cel mai categoric, albaiuliencele forțând desprinderea încă din debut, lucru ce s-a și împlinit. După primele 10 minute din joc CSU Alba Iulia conducea cu 23-9.

În cel de-al doilea sfert CSU s-a descurcat la fel de bine, iar la pauza mare a partidei tabela indica scorul de 41-20 în favoarea sportivelor pregătite de Miroslav Popov.

Victorie de moral – urmează duelul din cupă!

După revenirea de la cabine jocul a avut același curs, cu o evoluție fără cusur de partea alb-albastrelor. După 3 pătrimi disputate CSU Alba Iulia conducea cu 64-25.

În ultimul sfert Miroslav Popov a apelat și la jucătoarele care au evoluat mai puțin, iar CSU Alba Iulia s-a impus pe final cu 78-43.

Pentru trupa din Cetatea Marii Unirii urmează duelul de foc din Cupa României – returul sferturilor de finală contra formației U Cluj, partidă care va avea loc miercuri, de la ora 18.00 în Sala Universității din Alba Iulia. După ce au pierdut la un punct distanță la Cluj, universitarele din Alba vor încerca să întoarcă acest rezultat și să îndeplinească obiectivul impus de conducere – acela de a califica formația în final four-ul Cupei României.

Pentru CSU Alba Iulia au marcat la Alexandria: Adrienne Webb – 18 puncte, Asia Logan – 18 puncte, Mariah King – 16, Sonia Ursu – 7, Elena Dincă – 6, Marta Fodor – 5, Alexandria Uiuiu – 4, Vanessa Abel – 4. 

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.