nishya hammondsImediat după accidentarea Vanessei Abel, CSU Alba Iulia s-a mișcat rapid și a transferat o altă jucătoare de origine americană, pe Nyshia Hammonds. Baschetbalista care acoperă postul de fundaș a evoluat ultima dată în Rusia la Energia Ivanova, formație alături de care a participat în Eurocup. Mutarea s-a făcut în ultima zi de transferuri. 

CSU Alba Iulia a realizat un nou transfer chiar pe ultima sută de metri a perioadei de mercato, aducând-o la echipă pe americanca Nyshia Nicole Hammonds. Baschetbalista care va evolua ca ”post-guard” vine din Rusia și va încerca să suplinească accidentarea Vanessei Abel.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

”Personal nu o cunosc foarte bine pe Nyshia Hammonds, însă este un transfer pe care l-au dorit-o antrenorii, având în vedere că Vanessa Abel s-a accidentat și va lipsi între 4 și 6 săptămâni. Ne-am mișcat rapid pe ultima sută de metri și sper ca jucătoarea să se ridice la nivelul așteptărilor”, a declarat Bogdan Duma, președintele CSU Alba Iulia.

Baschetbalista din America în vârstă de 24 de ani va debuta pentru noua sa formație, sâmbătă, în semifinala Cupei României de la Brașov, împotriva echipei Sepsi Sfântu Gheorghe.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.