CSU Alba Iulia-MBK Ruzomberok79CSU Alba Iulia a suferit astăzi cea de a 2-a înfrângere în decurs de 3 zile în Liga Europei Centrale, scor 63-82 (12-22, 19-20, 13-20, 19-20) în fața formației MBK Ruzomberok, echipă care a cucerit titlul suprem al Europei în urmă cu mai mulți ani. Cele două combatante care s-au duelat astăzi au făcut pasul în Final Four-ul CEWL, ambele cu câte 9 puncte, echipa din Slovacia având un coșaveraj mai bun.

După pasul greșit făccut în Cehia, CSU Alba Iulia s-a încurcat din nou în ”săptămâna CEWL” și a cedat și în Slovacia, împotriva gazdelor de la MBZ Ruzomberok, scor 63-82.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Echipa gazdă a controlat partida de la un capăt la celălalt, reușind o victorie de moral în fața albaiuliencelor, fapt care le-a condus pe baschetbalistele din Slovacia la câștigarea grupei A.

Ruzomberok a început perfect meciul și după primele 10 minute tabela indica scorul de 22-12 în favoarea organizatorilor. CSU Alba Iulia a forțat revenirea, însă ostilitățile au fost conduse de aceleași sportive din Slovacia, care au intrat cu 42-31 la cabine.

Fetele lui Miroslav Popov și-au continuat prestația ștearsă și în cea de a 3-a pătrime, iar slovacele și-au mărit diferența, conducând înainte cu ultimele 10 minute de final cu 62-44.

Și cel de-al 4-lea sfert a fost la discreția gazdelor de la Ruzomberok, iar CSU Alba Iulia a ”reușit” o prestație negativă, suferind al doilea eșec în decurs de 3 zile, de această dată contra formației MBK Ruzomberok, scor 63-82.

Pentru CSU Alba Iulia au marcat: Shawnta Dyer – 15 puncte, Sonia Ursu – 13, Brankica Hadzovic – 9, Jefimija Karakasevic – 9, Adrienne Webb – 9, Jelena Antic – 5 (9 recuperări), Elena Dincă – 3.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.