CSU Alba Iulia-CSM Targoviste49CSU Alba Iulia își va lua ”adio” de la 2015 cu o partidă care contează pentru etapa a 16-a în Liga Națională de Baschet Feminin, meci ce va avea loc astăzi, de la 18.30 pe terenul campioanei CSM Târgoviște. Echipa lui Miroslav Popov caută să încheie anul cu victorie și totodată al 11-lea succes din actualul sezon.

Anul 2015 se va încheia în forță pentru CSU Alba Iulia, care va avea parte de un meci de foc pe teren campioanei CSM Târgoviște, deși calculele hârtiei o dau drept favorită pe trupa pregătită de sârbul Miroslav Popov.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Meciul care contează pentru etapa a 16-a din Liga Națională de Baschet Feminin va avea loc în sala polivalentă din Târgoviște cu începere de la ora 18.30, ocazie cu care va fi reeditat duelul aprins dintre cele două formații izbucnit în ultimii ani.

CSU Alba Iulia se află pe poziția a 3-a în clasamentul primei divizii de baschet feminin din România, având 24 de puncte.

Transferuri tari pentru ”Miro”?!

Cu toate că în presa de specialitate au fost anunțate câteva transferuri deja realizate de CSU Alba Iulia, niciun oficial al clubului nu a confirmat acest subiect. Unele surse apropiate clubului universitar au precizat că 2016 va fi un an de glorie pentru trupa alb-albastră, existând inclusiv posibilitatea de a se lupta pentru titlul de regină a baschetului feminin românesc. CSU Alba Iulia s-a clasat în Final Four-ul Cupei României și are cele șanse foarte mari de a bifa același pas și în întrecerea europeană – CEWL.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.