CSU Alba Iulia a fost învinsă net în deplasare de Sepsi Sfântu Gheorghe în primul meci din duelul care contează pentru sferturile de finală ale Ligii Naţionale de Baschet Feminin. Sepsi s-a impus, vineri seara, cu 96-44 (22-20, 29-2, 25-7, 20-15)

CSU Alba Iulia, care a început meciul cu “5”-ul Fodor, Fleşer, Fleming, January, Arsenic, a condus minute bune în primul sfert: mai întâi cu 9-7 după un coş de trei puncte reuşit de Jessica January, apoi chiar cu 11-7, după un coş de două puncte al Martei Fodor. Gazdele şi-au adjudecat sfertul inaugural la limită, cu 22-20.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Sfertul al doilea a început cu un run de zece puncte al gazdelor, care au trecut cu autoritate la conducerea jocului. Echipa din Alba Iulia nu a reuşit în acest sfert decât două puncte, prin Jessica January, în vreme ce gruparea din Covasna a defilat. Astfel, scorul la pauza mare a fost 51-22.

Jocul s-a desfăşurat în sens unic şi în partea sa secundă. Sepsi Sfântu Gheorghe a avut în cele din urmă câştig de cauză cu 96-44. Meciul al doilea al duelului dintre CSU şi Sepsi, în care formaţia din Covasna este de asemenea favorită, se va disputa la Alba Iulia marţi 27 martie, de la ora 12.00.

Pentru CSU au marcat la Sfântu Gheorghe: January – 16 puncte, Fleming – 10, Arsenic – 7, Fodor – 4, Cutaş, Crăciun şi Fleşer – câte 2 şi Ignat – 1. A mai jucat: Bobar.

 

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.