CSU Alba Iulia - Olimpia Brasov37Un singur pas! CSU Alba Iulia are nevoie de o victorie în partida de astăzi cu Olimpia Brașov pentru a se califica în mult așteptata finală a Ligii Naționale de Baschet Feminin. Dacă în partida tur, disputată la Brașov, elevele lui Miroslav Popov s-au impus cu 58-41, întâlnirea programată astăzi, de la ora 18.00 în Sala ”Universității” din Alba Iulia se anunță una extrem de disputată și echilibrată, Brașovul venind cu ultima speranță să păstreze șansele calificării și trimiterea duelului în joc decisiv. 

Chiar dacă nu va avea parte de aportul celei mai bune jucătoare din retur – Shawnta Dyer, aflată în litigiu cu clubul din Cetatea Marii Unirii, CSU Alba Iulia se va baza pe experiența jucătoarelor sale și va încerca să tranșeze pe teren prorpiu calificarea în marea finală a campionatului.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

”Trebuie să jucăm bine, să câștigăm și să profităm de șansa de a ne califica în finală, după ce am făcut un joc foarte bun la Brașov. Avem nevoie de un joc inteligent inteligent, tare, cu defensivă bună și ofensivă eficace. Brașovul este o echipă periculoasă, dar dacă ne vom apăra și vom bloca punctele ei forte așa cum trebuie sunt sigur că vom învinge. Ne dorim foarte mult victoria pentru a nu intra în meciul decisiv”, a declarat Miroslav Popov.

Cu toate că a recunoscut că echipa din Alba are în aceste momente prima șansă de a accede în finală, Dan Calancea, antrenorul Olimpiei Brașov va încerca să contracareze rezultatul din prima manșă și își va mobiliza baschetbalistele pentru un adevărat război sub panou, cu gândul la meciul decisiv.

Partida dintre CSU Alba Iulia și Olimpia Brașv va avea loc astăzi în Sala ”Universității” din Alba Iulia, echipa lui Miroslav Popov aflându-se pentru prima dată în postura de învingătoare după primul meci al semifinalelor, foarte aproape de marea finală!

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.