csu-lps-alba-iulia-bc-sirius-2-targu-mures54Trupa de baschet feminin, CSU LPS Alba Iulia a repurtat al 4-lea succes consecutiv în Liga 1, scor 71-62 (16-12, 22-16, 17-11, 17-23), în deplasare, pe terenul satelitului formației ICIM Arad. Albaiuliencele nu au avut nicio problemă în deplasarea din Crișana, iar duminică, în Sala Universității din Alba Iulia va ajunge CSM Satu Mare II.

Echipa pregătită de Nicușor Marcu nu se dezminte și mai face un pas serios în îndeplinirea obiectivului – acela de a promova în Liga Națională, bifând astăzi, al 4-lea succes consecutiv din tot atâtea partide.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

CSU Alba Iulia nu a avut nicio emoție în Arad, pe terenul ICIM-ului, chiar dacă rezultatul a fost unul strâns, diferența scăând pe final pe fondul relaxării echipei din Cetatea Marii Uniri.

Au marcat: Kelly Walter – 30 de puncte, Florina Rusu – 12, Adina Ivașcu – 8, Gorgiana Plăvițu – 7, Alexandra Bobar – 6, Daniela Enache – 4, Iulia Taltabeț – 2, Andreea Fleșer – 2.

Urmează meciul de pe teren propriu, contra satelitului celor de la CSM Satu Mare, duminică, de la ora 15.00, în Sala ”Universității.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.