CSU Alba Iulia îşi continuă parcursul din ediţia 2017-2018 a Ligii Europei Centrale de baschet feminin cu două meciuri în două zile consecutive la Viena în compania formaţiei locale Flying Foxes. Partidele vor avea loc joi şi vineri, de la ora 20.00 (ora României).

Echipa universitară albaiuliană a debutat cu o înfrângere, 75-81, în deplasarea la Olimpia Braşov, în actuala ediţie a Ligii Europei Centrale şi speră să obţină mai mult din “dubla” de la Viena. Disputele cu Flying Foxes se anunţă însă dificile, adversarul fiind unul redutabil. Echipa austriacă domină de ani buni campionatul intern, în vreme ce formaţia din Alba Iulia se află la un început de drum, după ce a lipsit pentru un an din ţintarul Ligii Naţionale.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Cele două formaţii au fost protagonistele finalei din 2016 a Ligii Europei Centrale, în meciul disputat la Ruzomberok (Slovacia) câştig de cauză având CSU cu 71-55. CSU Alba Iulia câştigase anterior în premieră trofeul Ligii Europei Centrale în 2014, după o finală cu ICIM Goldiş Arad jucată chiar în sala de sport a universităţii albaiuliene. CSU a fost, de asemenea, finalistă a Ligii Europei Centrale şi în 2015.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.