csu-alba-iulia-scm-timisoara9Împărțită în trei grupe, după criteriul geografic, Liga I la baschet feminin a programat în acest sfârșit de weekend o nouă etapă. În sala mare a Universității 1 Decembrie 1918 din Alba Iulia s-au întâlnit astăzi ocupantele primelor locuri din clasament. Privită ca un adevărat derby pentru promovarea în Liga Națională, partida le-a adus față în față pe CS Universitatea Alba Iulia, locul al doilea și pe CS SCM Timișoara, locul întâi.


 Elevele antrenate de Nicușor Marcu au început foarte bine partida și la jumătatea primului sfert au avut douăsprezece puncte avans. Un fapt îmbucurător a fost acela că apărarea a funcționat perfect, astfel că oaspetele n au reușit să puncteze decât după șapte minute de joc. Diferența după primul sfert a fost una foarte confortabilă, albaiuliencele au condus cu 27-6.
Al doilea sfert a început sub aceleași împrejurări favorabile pentru amfitrioane,iar la jumătatea sfertului al doilea acestea conduceau cu 9 la 2. Al doilea sfert s-a încheiat cu 17 la 9. După primele două sferturi jucate perfect, la pauza mare CSU Alba Iulia a condus cu 44 la 15.
În al treilea sfert lucrurile au rămas neschimbate din punct de vedere al tacticii de joc. Albaiuliencele mai proaspete și mai lucide sub panou, au reușit să conducă ostilitățile, astfel că au reușit să câștige și sfertul trei cu 12-10. După trei sferturi jucate scorul a fost 56-25.
Avansul de treizeci și unu de puncte nu le-a deconectat defel pe albaiulience, care au rămas concentrate până la finalul jocului. Sfertul al patrulea n-a  fost decât o formalitate. Cu Walter , Plăvițu și Fleșer în mare formă albaiuliencele au câștigat întâlnirea cu 79 la 35.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Pentru CSU Alba Iulia au punctat: Walter 31, Plăvițu 9,  Fleșer 7, Enache 7, Taltabeț 6, Boțan 6, Țetcu 4, Petrifălean 4, Bobar 3, Rusu 2.
În etapa viitoare CSU Alba Iulia va juca în deplasarea de la Arad cu CS Universitatea Vasile Goldiș ICIM 2.


Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.