Împărțită în două grupe a câte șase echipe, faza semifinală aduce sub panou cele mai bune echipe de baschet feminin U18 din țară, iar primele patru clasate din fiecare grupă se vor califica la faza finală. Calificate fără probleme în grupa a II-a semifinală, junioarele antrenate de Nicușor Marcu au întâlnit astăzi, în propriul fief, pe Pheonix LPS Galați. LPS Alba Iulia – Pheonix LPS Galați   77 – 34  ( 25 – 2, 12 – 8, 18 – 14, 22-10 ) 

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Sala de sport a Universității 1 Decembrie 1918 din Alba Iulia a găzduit în acestă dimineață jocul de baschet junioare, contând pentru etapa a doua a turneului semifinal.

Elevele antrenate de Nicușor Marcu au reușit astăzi un meci excelent, controlat ”da capo al fine” și încununat cu o victorie frumoasă. Toate cele patru sferturi le-au aparținut, într-o manieră categorică, gazdelor de astăzi. Cu Țetcu,Fleșer, Ivașcu, Bobar și Ignat în mare formă LPS Alba Iulia nu au lăsat nici cea mai mică speranță de izbândă vizitatoarelor, iar calificarea în faza finală este cu un pas mai aproape.

La pauza mare, diferența de scor a fost una confortabilă, cele 27 de puncte făcând ca ecartul să fie unul decisiv. Sferturile trei și patru nu au fost decât o formalitate, practic un antrenament cu public, iar Nicușor Marcu a avut posibilitatea de a rula tot lotul avut la dispoziție. Meciul s-a încheiat cu scorul de 77 la 34 pentru formația din Alba Iulia.

Principalele marcatoare pentru formația albaiuliană au fost: Ionela Țetcu 20, Adina Ivașcu 12, Andra Geleriu 9, Diana Ignat 8, Alexandra Boțan 6, Andreea Feiseș 6, Andreea Fleșer 6, Teodora Dalcoș 6, Alexandra Bobar 2, Florina Rusu 2.


Următorul joc va fi tot pe teren propriu și se va disputa vinerea viitoare în compania celor de la CS Rapid București.

 

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.