CSU Alba Iulia-CSM Targoviste51CSU Alba Iulia a făcut un meci foarte bun, astăzi, împotriva echipei campioane a României CSM Târgoviște, de care a trecut cu 87-71 (21-17, 27-16, 21-14, 18-22). Meciul a contat pentru a 5-a etapă din cadrul Ligii Naționale de Baschet Feminin, iar echipa lui Miroslav Popov a ajuns la cea de a 4-a victorie consecutivă în actualul sezon. Echipa universitară a fost susținută de o sală plină la această partidă, premieră în acest sezon pentru baschetul albaiulian.

CSM Târgoviște a rezistat un singur sfert în Sala ”Universității” din Alba Iulia, primul, în care CSU Alba Iulia a reușit să se impună la o diferență minoră, 21-17. Împinse de la spate de fanii prezenți în număr mare la acest meci, și o umbră a Galeriei Gruppo Arnsberg fetele antrenate de Miroslav Popov au dictat ritmul partidei și au făcut un joc excelent, atât în compartimentul defensiv, cât și ofensiv.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În al doilea sfert, CSU Alba Iulia a reușit desprinderea, la capătul unui joc colectiv extrem de bine coordonat, iar la pauză echipa din Alba Iulia conducea campioana en-titre a României cu 48-33.

Vulcanicul Miroslav Popov s-a agitat precum un leu în cușcă pe marginea terenului și nu s-a sfiit să își certe elevele atunci când acestea greșeau. Jocul bun al universitarelor a continuat și după pauză, și deși Târgoviște a fost susținută din a 3-a parte de propria galerie, scorul a continuat să fie favorabil echipei din Cetatea Marii Uniri. Cu 10 minute înainte de finalul jocului, CSU Alba Iulia – CSM Târgoviște 69-47.

CSU Alba Iulia și-a păstrat și în ultimul sfert media de peste 20 de puncte, făcând spectacol pe parchetul Sălii ”Universității” pentru toți fanii prezenți la această partidă. Echipa lui Miroslav Popov a învins CSM Târgoviște cu 87-71, reușind cea de a 4-a victorie consecutivă.

Cea mai dulce victorie din istoria confruntărilor cu CSM Târgoviște

CSU Alba Iulia și CSM Târgoviște au avut dueluri aprige de-a lungul întâlnirilor directe, însă echipa echipa universitară stă prost la capitolul victorii împotirva Târgoviștei. Succesul de astăzi este cel mai categoric obținut contra campioanei en-titre a României.

 

Pentru CSU Albaa Iulia au marcat: Sonia Ursu – 24 de puncte, Asia Logan – 16, Vanessa Abel – 12, Mariah King – 12, Jelena Antic – 10, Adrienne Webb – 9, Stefka Miteva – 2, Elena Dincă – 2.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.