CSU Alba Iulia-Slovanka MB CEWL24CSU Alba Iulia a evoluat astăzi în Sala Universității din Cetatea Marii Uniri cel de-al 3 meci din grupele CEWL contra formației din Cehia Slovanka MB. Partida a fost una lipsită de intensitate, Miroslav Popov preferând să odihnească mai multe jucătoare pentru duelul dificil de sâmbătă, de pe teren propriu contra formației Phoenix Galați. Deși nu a făcut-o categoric, CSU Alba Iulia a câștigat cu scorul de 77-56 (20-22, 14-11, 21-12, 22-11) bifând astfel ultimul meci din grupele Cupei Ligii Europei Centrale de pe teren propriu.

Atmosferă caldă și liniștită în Sala Universității din Alba Iulia la duelul preferatei CSU contra cehoaicelor de la Slovanka MB. Miroslav Popov a precizat că nu cunoaște foarte bine formația vizitatoare, și deși se aștepta la un meci facil, lucrurile nu au fost tocmai potrivite.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Slovanka MB nu a arătat un baschet ieșit din comun, însă în primul sfert a controlat partida. În echipa CSU-ului s-au regăsit jucătoare care nu au evoluat prea mult în actualul sezon precum Marta Fodor sau Elena Dincă, iar după primele 10 minute din partidă vizitatoarele aveau un avantaj de două puncte, scor 22-20.

În a doua pătrime Miroslav Popov a apelat mai mult la titularele de drept, iar jocul a început să curgă în favoarea albaiuliencelor, dirijate foarte bine de Sonia Ursu. La pauza mare CSU Alba Iulia conducea pe Slovanka Mlada Boleslav  cu 34-33.

După revenirea de la cabine, debutul sfertului al 3-lea a fost puțin mai strâns, ambele echipe reușind să puncteze consecutiv. CSU Alba Iulia a reușit desprinderea, iar înainte cu 10 minute de final, Webb și compania conduceau cu 55-45.

Acela se pare că a fost momentul decisiv al partidei, iar vizitatoarele din Cehia au picat atât fizic cât și mental, nemaiavând puterea să se țină de baschetbalistele universitare. CSU Alba Iulia a jucat mai bine în ultima parte și a reușit o victorie, până la urmă facilă, scor 77-56.

Următoarea partidă din CEWL pentru CSU Alba Iulia va avea loc pe 27 ianuarie, în Cehia contra formației pe care a învins-o astăzi, Slovanka MB.

Pentru CSU Alba Iulia au marcat: Jelena Antic – 15, Adrienne Webb – 14, Mariah King – 12, Vanessa Abel – 11, Sonia Ursu – 7, Alexandra Uiuiu – 6, Marta Fodor – 6, Asia Logan – 2, Elena Dincă – 2, Stefka Miteva – 2.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.