CSU Alba Iulia-U Cluj32La primul meci în fața proprilor fani în noua formulă pregătită pentru abordarea sezonului 2015-2016, CSU Alba Iulia a învins U Cluj într-o partidă amicală, scor 85-61, pe sferturi 25-11, 12-19, 25-17, 23-14. La fel ca la precedentele întâlniri amicale, Adrienne Webb a fost cea mai bună jucătoare a formației conduse de Miroslav Popov, marcând 30 de puncte.

Primul meci de pe teren propriu pentru CSU Alba Iulia a avut parte de o asistență redusă din partea publicului, echipa fiind părăsită de Galeria Gruppo Arnsberg. Cu toate acestea, Miroslav Popov a testat toate jucătoarele, însă partida din Sala Universității a fost una strânsă, cu greșeli multiple în ambele tabere – motivate însă, având în vedere că întâlnirea a fost una dedicată pregătirii.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

CSU Alba Iulia a început foarte bine meciul și a reușit să puncteze des, bifând de asemenea un joc bun în defensivă. După primul sfert, elevele lui Miroslav Popov aveau un avans de 14 puncte pe tabelă, scor 25-11.

Apelând la mai multe schimbări, CSU Alba Iulia a pierdut ritmul meciului și a cedat în cel de-al doilea sfert, tabela indicând la pauză scorul de 37-30 în favoarea albaiuliencelor.

Mustrate puțin la pauză de Miroslav Popov, baschetbalistele din Alba Iulia au arătat cu totul o altă față în repriza secundă iar, după expirarea a trei sferturi din partidă, tabela indica scorul de 62-47.

În ultimul sfert CSU Alba Iulia a reușit să păstreze mai mult posesia și a profitat de căderea fizică a baschetbalistelor din Cluj-Napoca, scorul final al partidei fiind de 85-61. În ultimele secunde ale sfertului 4, Asia Logan a reușit să ridice publicul în picioare cu un coș de 3 puncte, reușit de la mijlocul terenului.

Pentru CSU Alba Iulia au punctat: Adrienne Webb – 30 de puncte, Sonia Ursu – 15, Asia Logan – 12, Marta Fodor și Nicollete Gilday – câte 8, Stefka Miteva – 7, Mariah King – 5 puncte. 

Au mai evoluat: Vanessa Abel, Andreea Beldian, Elena Dincă. Nu au fost folosite Alexandra Uiuiu și Mihaela Gherman – accidentate.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.