U Cluj-CSU Alba Iulia Cupa43CSU Alba Iulia nu a trecut peste eșecul dramatic din etapa trecută contra formației Sepsi Sfântu Gheorghe, iar astăzi, baschetbalistele pregătite de Miroslav Popov s-au deplasat la Cluj-Napoca, unde au întâlnit echipa U Cluj în turul sferturilor Cupei României. Echipa universitară a cedat prima manșă a acestui duel cu scorul de 62-63 (16-16, 17-11, 16-12, 13-24), pierzând astfel prima opțiune pentru calificarea în semifinale.

Cu toate că a evoluat perfect în prima parte a meciului din Sala Horia Demian, CSU Alba Iulia a avut probleme pe final și a fost foarte aproape de a pierde controlul partidei.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În primul sfert baschetbalistele lui Miroslav Popov au fost mai mereu conduse însă pe final au reușit să revină pe tabelă, iar tabela indica scorul de 16-16. În cea de a doua pătrime CSU Alba Iulia a fortțat mai mult în ofensivă, iar acest lucru s-a văzut pe tabela de marcaj, iar la pauză formația universitară din Cetatea Marii Uniri cu 33-27.

Cădere după pauză

Deși aveau avantaj de 6 puncte după primele două sferturi, baschetbalistele din Alba Iulia au cedat inițiativa după pauză, iar U Cluj a reușit un come-back de efect, întorcând scorul și totodată punând mâna pe prima șansă de calificare în Final Four.

Jocul echipei din Alba Iulia a mai funcționat și în sfertul al 3-lea, iar înainte de ultimele 10 minute ale partidei CSU Alba Iulia conducea cu 49-39.

Apogeul a fost atins de clujence în ultimul sfert, când au punctat 24 de puncte, iar trupa lui Popov doar 13, diferența la final fiind de un punct pentru baschetbalistele gazde, care au câștigat dramatic partida cu 63-62.

Pentru CSU Alba Iulia au marcat: Adrienne Webb – 22 de puncte, Asia Logan – 13, Sonia Ursu – 11, Vannesa Abel – 5, Jelena Antic – 4, Mariah King – 4, Stefka Miteva – 3.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.