14_43_28_95Gest surprinzător făcut de rectorul Universității „1 Decembrie 1918”, la primul meci din finala Ligii Naționale de Baschet Feminin.

Daniel Breaz a apărut într-o fotografie pe facebook, în care avea eșarfa celor de la Sfâtnu Gheorghe la gât, fapt ce a deranjat o parte din membrii galeriei „Gruppo Arnsberg”. Contactat telefonic, rectorul UAB, Daniel Breaz, a avut o explicație firească prin care a motivat, gestul său.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

”Mi-au făcut ei cadou, noi cu cei de la Sfântu Gheorghe avem o colaborare bună, mi-au făcut o eșarfă cadou, la fel cum le facem și noi când vin la Alba. Noi de la Alba Iulia am fost opt persoane, oriunde am fi stat era galeria lor pentru că erau 1000 de persoane, pentru că la ei e un fenomen baschetul. Ceea ce se întâmplă acolo eu apreciez foarte mult. La un moment dat ne-am mutat în spatele băncii noastre de rezerve”, a declarat pentru Absport.ro, Daniel Breaz, rectorul UAB.

Așadar nu ar fi exclus ca la meciul de  marți de la Alba Iulia, oficialii echipei din Sfântu Gheorghe să poarte la gât eșarfele echipei din Cetatea Marii Uniri.

14_43_36_129Daniel Breaz: „Le-am zis să nu se manifeste la imnul lor”

CSU Alba Iulia a stat drepți la imnul ținutului secuiesc, asta deoarece rectorul Daniel Breaz a transmis echipei că nu vrea să facă un caz din asta, pentru că ar fi avut parte de un tratament ostil din partea suporterilor echipei gazde.  ”Le-am zis să nu se manifeste la imnul lor, am vrut să nu atragem un comportament ostil, să pățim ca Universitatea Cluj. Practic nu e nici un imn, e un cântec pe care ei îl cântă. Dacă Alba Iulia ar trata echipa de baschet cum o tratează cei de la Sfântu Gheorghe, CSU ar defila în campionat, pentru că există potențial să atragem investiții”,  a mai punctat Daniel Breaz.

CSU Alba Iulia are un număr mai redus de suporteri decât ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe și Olimpia Brașov, asta în ciuda faptului că la Brașov și la Sfântu Gheorghe se plătește biletul de intrare, iar la Alba Iulia nu.

CSU Alba Iulia a pierdut fără drept de apel primul meci, însă s-ar putea ca Miroslav Popov să surprindă în meciul 2.

sursa foto: totalbaschet.ro

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

6 COMENTARII

  1. Precizarea dlui Rector : toti cei din delegație am primit eșarfe …. Pai si persoana de langa dansul face parte tot din delegația Alba, de ce nu are eșarfa la gât????Si ne mai punem întrebarea de ce nu merg oamenii la baschet la Alba?! Oare de ce domnule rector??? Dumnevoastra din experienta d-voastră ce exemplu dati suporterului Csu???

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.