foto: Sport Pictures

CSU Alba Iulia a pierdut primul meci din noul an. Sâmbătă seara, în sala de sport a Universităţii “1 Decembrie 1918”, formaţia universitară albaiuliană a fost învinsă cu 70-66 de Olimpia Braşov. Partida a contat pentru etapa a 13-a din Liga Naţională de Baschet Feminin. 

Echipa pregătită de spaniolul Manuel Angel Rodriguez a început bine meciul, conducând cu 5-0. A urmat o perioadă de joc echilibrată, în care combatantele s-au aflat pe rând la conducere. CSU a refăcut diferenţa iniţială, conducând cu 18-13 când mai rămăseseră mai puţin de două minute din primul sfert. Braşovencele au fost singurele care au mai punctat însă în finalul primei perioade de joc, astfel că sfertul 1 s-a încheiat cu 18-16 pentru CSU Alba Iulia.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În sfertul secund echipa oaspete a preluat treptat iniţiativa şi a intrat în avantaj, pe care l-a majorat pas cu pas. La pauza mare s-a intrat cu 39-27 în favoarea grupării din Braşov. Diferenţa în favoarea echipei vizitatoare era şi mai mare, de 14 puncte, la capătul celui de-al treilea sfert. În ultima perioadă de joc CSU a redus consistent din deficit dar nu a mai putut schimba soarta confruntării.

Rezultat final: CSU Alba Iulia – Olimpia Braşov 66-70. Cele mai bune marcatoare ale echipei gazdă au fost în acest meci: January – 19 puncte, Morrissette – 17 puncte şi Fodor – 15 puncte. Universitarele din Alba Iulia îşi pot lua revanşa chiar duminică, de la ora 13.00, când înfruntă din nou formaţia braşoveană, tot în sala proprie, de astă dată în Liga Europei Centrale.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.