foto: facebook Sport Pictures

Jessica January a avut un rol determinant în câştigarea de către CSU Alba Iulia a meciului-maraton cu Olimpia Braşov din Liga Europei Centrale. Coordonatoarea de joc a înscris cele mai multe puncte (27) pentru echipa universitară albaiuliană, bilanţul cifric al evoluţiei sale mai cuprinzând zece recuperări (majoritatea defensive) şi trei pase decisive.   

Jessica January este una dintre cele mai importante jucătoare din lotul aflat la dispoziţia antrenorului spaniol Manuel Angel Rodriguez. “Ne e foarte greu când ea nu joacă”, a mărturisit, într-o emisiune la Radio Unirea FM, team-managerul grupării CSU Alba Iulia, Sorin Stanciu.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

“A avut ceva probleme cu o mică accidentare la genunchi, aşa că am hotărât să nu o folosim deloc în meciul de campionat de la Târgu Mureş. Jessica a făcut însă deplasarea cu echipa. Având în vedere că am început foarte prost jocul şi se prefigura o mare surpriză, o înfrângere pentru echipa noastră, de comun acord cu sportiva am decis să o introducem pe teren. A intrat foarte bine şi în mod clar datorită ei am reuşit să întoarcem scorul şi să învingem echipa din Târgu Mureş”, a explicat Sorin Stanciu.

Jucătoarea din Statele Unite ale Americii, care va împlini 23 de ani în 14 ianuarie, va fi menajată în această săptămână la şedinţele de pregătire, pentru a reveni în plenitudinea forţelor în plan fizic.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.