LPS Alba Iulia continuă să producă în continuare tinere talente pentru baschetul albaiulian. Probabil această replică este una tot mai des întâlnită, însă trebuie recunoscut faptul că antrenorii din cadrul LPS Alba Iulia sunt dedicați, iar după câțiva ani de muncă a sosit momentul ca aceștia să cleagă roadele eforturilor depuse de ei.

Carte de vizită: 

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Nume: Ana Maria Dărămuș

Data nașterii: 16.02.2001

Înălțime: 1,57 metri

Post: Conducător de joc

Caracterizare prin ochi proprii

Ana Dărămuș este o jucătoare altruistă care preferă deseori în locul unui coș marcat de ea să ofere un assist unei colege, nu este preocupată de performanțele individuale ci de succcesul echipei.

„Mă consider o jucătoare care muncește din grue, care își dorește să ajungă cât de sus posibil și care nu se dp ușor bătută. Nu prea țin cont de punctele marcate de mine, deși contează și ele, prefer să îmi ajut echipa cât mai mult să câștige pin alte moduri, până la urmă cred că asta este treaba unui conducător de joc”, a declarata Ana-Maria Dărămuș, baschetbalistă la LPS Alba Iulia.

Văzută prin ochii antrenorului

Ana-Maria Dărămuș este pregătită de Valentin Urian un antrenor preocupat de creșterea sănătoasă a sportivelor atât din punct de vedere fizic, cât și valoric.

„Ana e una din jucătoarele de bază ale echipei este foarte importantă atât în faza ofensivă cât și în cea efensivă. Este responsabilă în joc  și are calități de lider și își asumă momentele cheie. Poate să facă față și să treacă în siguranță presingul, crează asisturi controlează ritmul jocului, marchează aruncări din săritură, dar și din pătrundere. Joacă perfect pick&roll citește ușor apărarea și speculează slăbiciunile acesteia”, a declarat Valentin Urian, antrenorul echipei LPS Alba Iulia.

Ana-Maria Dărămuș: „Baschetul este și va fi mereu o parte din viața mea”

Întrebată unde se vede peste cinci ani, sportiva de la LPS Alba Iulia a fost fermă, oferind un răspuns realist.

„Peste cinci ani…fie voi ajunge sau nu în Liga Națională, mă văd la antrenamente muncind din greu pentru că baschetul este și va fi mereu o parte din viața mea”, a mai punctat Ana-Maria Dărămuș.

Sportiva o are ca favorită pe Annemarie Parău, iar echipa ei preferată este reprezentativa țării noastre.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.