Cu etapa a X-a, anul 2016 se pregătește să tragă cortina și peste baschetul județean. Acesta este reprezentat cu cinste, la nivelul Ligii I, de către CSU LPS Alba Iulia. Duminică, începând cu orele 16, în Sala de Sport a Universitații 1 Decembrie 1918, fetele antrenate de profesorul Nicușor Marcu întâlnesc în propriul fief, pe Universitatea CSM Oradea, o altă pretendentă la promovarea în Liga Națională. 


 Având ca principal obiectiv promovarea în Liga Națională, baschetbalistele de la CSU LPS Alba Iulia nu își permit să facă pași greșiți, în ultimul joc de acasă din acest an. Parcursul foarte bun de până acum, cu șase victorii și doar o înfrângere la activ, face ca elevele lui Nicușor Marcu să fie principalele favorite în această întâlnire.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În grupa a 2-a sunt doar trei echipe cu drept de promovare, CSU LPS Alba Iulia, Universitatea CSM Oradea și SCM Timișoara, celelalte formații sunt echipe satelit ale unor formații din Liga Națională și nu au drept de promovare.

Singura indisponibilitate certă din formația albaiuliană este cea a Andreei Fleșer, care este accidentată și va reveni cel mai probabil la începutul anului viitor. Nu este o certitudine, în schimb, nici prezența Iulianei Petrifălean, care se recuperează de zor după o accidentare suferită. Un lucru îmbucurător este faptul că atmosfera din sânul echipei este una foarte bună și optimismul fetelor este debordant, iar toate acestea duc spre o dorință și mai mare în a obține victoria în meciul de duminică.
Vă reamintesc că în urma unui rezultat pozitiv, fetele noastre pot trece pe prima poziție a clasamentului.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.