În penultima etapă a sezonului regulat la baschet feminin, astăzi s-au întâlnit la Satu Mare, Municipal 2 din localitate și liderul grupei a II-a, CSU-LPS Alba Iulia. Practic s-au ”duelat” sub panou două echipe aflate la poli diferiți în ierarhie, gazdele de la Satu Mare pe ultima poziție,iar oaspetele de la Alba Iulia, pe prima poziție. 


CS Municipal 2 Satu Mare – CSU-LPS Alba Iulia  32-80 (  2-26, 9-8, 9-20, 12-26)  

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

O nouă victorie, cea de-a zecea,la fel de concludentă, pentru CSU-LPS Alba Iulia, de data aceasta în deplasarea de la Satu Mare, împotriva satelitului primei divizionare, CS Municipal. Cu doar o singură înfrângere până acum, în acest sezon regulat, elevele lui Nicușor Marcu și-au consolidat prima poziție a clasamentului și se pregătesc pentru o ultimă confruntare, cea cu satelitul Universitații Cluj, înaintea play-off-ului pentru promovarea la Liga Națională.

Chiar dacă a absentat, Iuliana Petrifălean, cu examene în această perioadă a anului, iar Georgiana Plăvițu a intrat puțin, din cauza unei accidentări, CSU-LPS Alba Iulia a câștigat lejer întâlnirea de astăzi de la Satu Mare, cu o diferență de 48 de puncte.

Au marcat, pentru echipa din Cetatea Marii Uniri, următoarele: Kelly Walter 23, Florina Rusu 15, Ionela Țetcu 14, Adina Ivașcu 9, Alexandra Bobar 7,Georgiana Plăvițu 5, Alexandra Boțan 4, Andreea Fleșer 3.


În ultima etapă a sezonului regulat, CSU-LPS Alba Iulia va întâlni pe teren propriu, lunea viitoare, de la ora 14, pe satelitul celor de la Universitatea Cluj.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.