CSU Alba Iulia-CSBT Alexandria Cupa Romaniei5Formația de baschet feminin, CSU Alba Iulia a câștigat într-o manieră categorică primul tur al optimilor Cupei României, scor 85-47, disputat împotriva echipei CSBT Alexandria. Ba mai mult, baschetbalistele lui Miroslav Popov au făcut spectacol în fața proprilor fani la primul meci oficial al sezonului și au făcut un pas decisiv în calificarea în sferturile de finală al Cupei României la baschet feminin. 

Miercuri, începând de la ora 18.00, la Craiova va avea loc returul optimilor de finală dintre CSBT Alexandria și CSU Alba Iulia. Diferența de 38 de puncte înregistrată în tur va fi greu de remontat pentru sportivele din sudul țării, iar depalsarea de la Craiova va reprezenta un meci accesibil pentru CSU Alba Iulia.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În prima manșă, Adrienne Webb și colegele sale au încercat să îmbunătățească jocul în echipă, iar acest lucru le-a ieșit baschetabalistelor din Cetatea Marii Uniri, care au reușit o reprezentație lăudabilă, atât în compartimentul ofensiv, cât și în cel defensiv. Iată ce a decalrat Miroslav Popov imediat după încheierea jocului din Sala ”Universității” Alba Iulia.

”În final rezultatul este unul foarte bun, însă au fost unele faze care m-au nemulțumit de felul în care le-am tratat, cred că trebuie să jucăm în unele momente mai calm, relaxat. Știu că este primul joc oficial și fiecare jucătoare vrea să își demonstreze abilitățile, dar baschetul este un sport de echipă, trebuie să punem exact în practică cele exersate la antrenament, cu pase mai multe, joc colectiv, dar sunt conștient că mai este nevoie de timp pentru asta. Am avut însă momente foarte bune, ne mișcăm rapid în teren, avem viteză și sper ca pe parcurs să corectăm și greșelile și să fim într-o formă tot mai bună”, a precizat Miroslav Popov.

Partida se va desfășura la Craiova din pricina lucrărilor la sala din Alexandria. În cazul în care CSU Alba Iulia se va califica în turul următor, formația universitară își va afla adversarul prin tragere la sorți.

 

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.