CSU Alba Iulia-CSBT Alexandria Cupa Romaniei33CSU Alba Iulia a câștigat meciul contra Phoenix Galați din cea de a 3-a etapă a Ligii Naționale de Baschet Feminin, scor 70-65, după ce a fost condusă în sferturile 2 și 3 de formația din Moldova. Mirolav Popov a comentat în stilu-i caracteristic acest succes important, declarându-se mulțumit de rezultat, dar supărat pe evoluția fetelor sale din sferturile amintite mai sus.

Deși a început bine jocul, CSU Alba Iulia a predat controlul meciului în sfertul a ldoilea, iar acest lucru s-a păstrat până spre finalul celei de a 3-a părți, când Popov a ordonat atacul și a forțat victoria, riscând foarte mult cu schimbările efectuate. Modificările i-au ieșit, iar trupa din Cetatea Marii Uniri a câștigat un meci nebun, care va contribui cu siguranță la moralul echipei, dar și la sudarea relațiilor de joc.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

”A fost un meci foarte greu în care am debutat bine, dar apoi am început să greșim și Galațiul ne-a taxat, trecând la conducere. Am suferit din nou la jocul colectiv, însă spre finalul celui de-al 3-lea sfert am riscat totul și am apelat la mai multe schimbări. Am introdus-o pe Dincă, ce a reușit două lovituri de câte 3 puncte în momente în care sufeream. De asemenea, Sonia Ursu a contribuit la revenirea noastră, având o evoluție precisă. Toată echipa a reacționat bine în acel moment, în special Adrienne Webb, care a făcut un meci foarte bun. Galațiul a devenit confuză în ultimul sfert și ne-a permis să egalăm, iar apoi să trecem la conducere”, a declarat Miroslav Popov, antrenorul albaiuliencelor.

Popov: ”Avem nevoie de timp”

Aflată încă în perioada de acomodare și de sudare a jocului colectiv, CSU Alba Iulia a bifat două victorii și o înfrângere în acest campionat. Popov este de părere că echipa va arăta mult mai bine odată cu trecerea timpului. Trupa din Alba Iulia se va bucura și de aportul uneia dintre cele mai bune jucătoare din teren, Alexandra Uiuiu, ce va reveni pe parchet în două săptămâni.

”În ultimele minute de la Galați am practicat un joc în forță. Pentru a ne păstra acest stil avem nevoie de timp și multă răbdare. Cu siguranță Ale Uiuiu va reprezenta un punct forte pentru echipă, deoarece este o jucătoare experimentată care și-a demonstrat valoarea în campionatul intern”, a mai adăugat Miroslav Popov.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.