U Cluj-CSU Alba Iulia Cupa24În decurs de două zile, CSU Alba Iulia a pierdut două meciuri consecutive, primul în campionat contra liderului Sepsi Sfântu Gheorghe, iar al doilea, în Cupa României împotriva formației U Cluj. Ambele întâlniri au fost tranșate de adversare dramatic, însă Miroslav Popov, antrenorul CSU Alba Iulia s-a declarat supărat de jocul baschetbalistelor sale și speră la o revenire. De asemenea, sârbul nu dezarmează și precizează că, deși a pierdut contra Universității Cluj, șansele de calificare în semifinale sunt împărțite în mod egal.

Cu toate că a controlat 3 sferturi din partida de la Cluj-Napoca, CSU Alba Iulia a cedat în ultima pătrime, iar gazdele au avut puterea de a întoarce rezultatul. Alba a avut și o diferență de 10 puncte avans, însă Webb și compania nu au reușit să gestioneze rezultatul și pe final clujencele au reușit un reviriment de zile mari și a întors soarta partidei. Acest lucru l-a deranjat pe Miroslav Popov, tehnicianul punând tunul pe jucătoare.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Sunt dezamăgit de jucătoarele mele, pentru că nu am făcut mai multe recuperări atunci când am avut ocazia. Pur și simplu le-am făcut cadou victoria, iar acest lucru mă supără puțin. Am avut și 10 puncte diferență, dar în anumite momente ale jocului, în special pe final am jucat foarte prost în defensivă, am avut două greșeli neforțate în ultimul minut. În jocul al doilea trebuie să încercăm să le batem la mai mult de un punct. Nu știu dacă va fi mai ușor, știm ca asta trebuie să facem. Șansele sunt 50-50, dar jucăm acasă și sperăm că vom juca mai bine decât în deplasare”, a declarat Miroslav Popov.

Returul sferturilor de finală din Cupa României va avea loc, marți, 15 decembrie în Sala Universității din Alba Iulia.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.