CSU Alba Iulia-Sepsi Sfantu Gheorghe Finala17CSU Alba Iulia nu trece prin cea mai prosperă perioadă din punct de vedere financiar. Echipa prezidată de Bogdan Duma negociază în continuare cu Miroslav Popov, însă oferta pe care i-au înaintat-o șefii clubului este una inferioară celei de până acum.

Bugetul de doar 10.000 de euro pare să le pună probleme serioase oficialilor albaiulieni. Aceștia sunt nevoiți să ofere contracte „low-cost” comparativ cu ceea ce a obișnuit CSU Alba Iulia în ultimii ani.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În aceste zile Miroslav Popov analizează oferta primită din partea echipei din Cetatea Marii Uniri și va oferi un răspuns în cursul zilei de marți.

„Astăzi sau mâine ne dă Miro un răspuns. E adevărat că sunt mai puțini bani, noi ne dorim să continuăm cu Miroslav Popov, însă rămâne să vedem dacă va accepta. Este o ofertă redusă din punct de vedere financiar, pentru că asta ne permitem acum”, a declarat Bogdan Duma, președintele echipei CSU Alba Iulia.

De partea cealaltă tehnicianul sârb a recunoscut că analizează oferta venită din partea CSU Alba Iulia și că marți va fi ziua decisivă în ceea ce privește situația lui. Nu este exclus ca antrenorul sârb să mai analizeze și alte oferte.

„Sunt în discuții cu CSU Alba Iulia, probabil mâine voi oferi răspunsul final. Rămâne să mă gândesc și să analizez oferta lor. Mai așteptați o zi și o să aveți răspunsul meu”, a mărturisit Miroslav Popov. În cazul în care acesta nu va accepta oferta venită din partea CSU Alba Iulia, oficialii albaiulieni sunt nevoiți să apeleze la alte variante de antrenori.

George Lăncranjan prima variantă

În cazul în care Miroslav Popov va respinge oferta venită din partea CSU Alba Iulia, prima opțiune în viziunea conducătorilor este George Lăncrănjan, omul care a fost secundul lui Miroslav Popov și Nicușor Marcu, încă de la începuturile echipei CSU Alba Iulia.

Surse apropiate clubului albaiulian susțin că George Lăncrănjan nu ar accepta o eventuală ofertă ca principal din partea CSU Alba Iulia, mai ales că bugetul este unul restrâns, iar transferurile pe care le-ar putea efectua în această vară nu ar asigura o performanță ridicată.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.