CSU - Olimpia Brasov-6În urma multiplelor incidente petrecute la Sfântu Gheorghe, incidente fără urmări grave, ABSPORT.RO vine în întâmpinarea oficialilor CSU Alba Iulia cu o propunere inedită.

La fel cuml a Sfântu Gheorghe înainte de meci se cântă imnul Ținutului Secuiesc, ABSPORT.RO propune ca înainte de meci și în pauze să se audă la stația de amplificare doar cântece patriotice.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Nume ca Veta Biriș, Nicolae Furdui Iancu, Dinu Iancu Sălăjanu sau Sava Negrean Brudașcu ar putea răsuna în inima ardealului, mai exact în  sala de sport a Universității „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, înlocuind hit-urile difuzate la radio.

Contactat telefonic, Sorin Stanciu, managerul clubului albaiulian a refuzat să comenteze propunerea venită din partea site-ului nostru.

Același lucru se întâmplat la meciurile dintre CSM Târgoviște și ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe.

Dacă sunteți de acord cu propunerea ABSPORT.RO dați share articolului. Vă prezentăm mai jos câteva sugestii muzicale care ar putea fi ascultate la meciul dintre CSU Alba Iulia și ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe!

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

9 COMENTARII

 1. foarte buna ideea!! si domnu rector ar trebui sa se implice sa fie mai multe scaune in sala si puse la un unghi mai mare sa putem vedea si cei din spate. pacat ca avem conducatori fricosi care prefera sa fie “fair play”! hai csu!!!

 2. “Ce tie nu-ti place, altuia nu face”
  Daca totusi considerati necesar, intonati TOATA SALA Imnul national.
  Sa dai ca replica, la intonarea Imnul Secuiesc in Sf Gheorghe, un recital Veta Biriș, Nicolae Furdui Iancu, Dinu Iancu Sălăjanu, Sava Negrean Brudașcu & CO, si acela de pe CD / Memory stick, e un cam exagerat.
  In plus, cei de acolo sunt consecventi si intoneaza imnul cu orice ocazie. Noi, majoritarii, numai cand ne aducem aminte.
  M-as bucura sa ne manifestam patriotismul si atunci cand lasam in urma toate gunoaiele generate de o “iesire la iarba verde”, cand mancam seminte in parc si scuipam cojile pe jos, cand ne inghesuim si in-cotim (cu tot fondul sonor de vaicareli si injuraturi aferent) la moaste, la Angheazama Mare, cand….cand…cand… etc pe scurt in tot ceea ce facem, mai ales in public.
  Sa ne respectam unii pe altii, munca si bunurile noastre si ale celorlalti, istoria, cultura si traditiile noastre si ale celorlalti, asa castigam respectul tuturor pentru noi, ca natie si patrie.

  Cu stima
  Adrian

 3. O propunere cretina. Patriotismul nu vine pe CD, ci din suflet, asa cum e patriotismul secuilor, care canta EI, nu le canta banda. Ma tem ca n-am sa mai merg la meciurile unei echipe frumoase…

 4. Oameni buni… da’ de ce nu ne ‘omoara patriotismul’ si in meciurile contra Brasov, Targoviste…etc… Ne definim ca natiune contra unei alte natiuni? Cei de la Sepsi canta indiferent de adversar, deci nu se autodefinesc contra noastra… Noi insa ce facem??? Ca un copil de gradinita….

 5. Mulțumim cã nu apreciați cã facem ceva înpotriva voastrã noi cîntãm totdeauna pentru echipa noastrã respectãm imnul tãrii ,dar cîntãm şi al nostru .În teren sã fim adversari dar dupã aceea sã fim oameni şi sã respectãm tradiţia şi valorile fiecãrui neam. Sã cîştige cel mai bun şi sã ne auzim de bine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.