CSU Alba Iulia-CSBT Alexandria45CSU Alba Iulia va avea parte de un nou duel de foc, în deplasare, contra unei revelații di nacest sezon, Phoenix Galați, echipă care a învins Aradul în prima rundă. Meciul contează pentru etapa a 3-a a Ligii Naționale de Baschet Feminin și este primul duel la care Miroslav Popov se va prezenta în calitate de antrenor al naționalei române de baschet feminin.

La fel ca și la precendetul meci, victoria de acasă contra CSBT Alexandria, Miroslav Popov are mici probleme de efectiv. Acesta nu se va putea baza încă pe Alexandra Uiuiu, iar Asia Logan, Stefka Miteva și Adrienne Webb sunt răcite și nu s-au putut pregăti la parametri normali, însă au efectuat deplasarea în Moldova. Sârbul de pe banca formației din Alba Iulia a precizat că va avea partea de o întâlnire extrem de grea, însă cu toate acestea, își dorește foarte mult victoria lângă Dunăre.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

CITEȘTE ȘI: Lipsă de comunicare în baschetul românesc! Miroslav Popov a aflat de la redactorii absport.ro că este noul antrenor al naționalei feminine de baschet

”Va fi un meci greu pentru că Phoenix Galați are o echipă bună. Noi încă improvizăm și muncim pentru a practica cel mai bun baschet, însă un lucru este clar: Vom merge la victorie! Numai la acest lucru ne gândim, deși avem câteva probleme în efectiv, cu cele 3 jucătoare bolnave. Sper ca acestea să fie mai bine la partida de sâmbătă. Galațiul este mai bună ca anul trecut, dovadă că au învins Aradul în prima etapă, însă eu am încredere că putem să facem un joc frumos și să venim fericiți acasă”, a declarat Miroslav Popov, antrenorul formației CSU Alba Iulia și tehnicianul naționalei de senioare a României.

Ambele formații care se întâlnesc mâine, lângă Dunăre au adunat câte o victorie și o înfrângere. Phoenix Galați a fost învinsă surprinzător în etapa trecută de Universitatea Cluj-Napoca, scor 62-81, echipă de care CSU Alba Iulia a trecut în două rânduri, în partide amicale disputate în acceastă vară.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.