prezentare-baschet88Schimbare de macaz la CSU Alba Iulia. Unul dintre promotorii baschetului albaiulian, Nicușor Marcu se întoarce în staff-ul prim-divizionarei CSU Alba Iulia. După ce acesta a absentat aproximativ două luni de zile, conducerea formației din Cetatea Marii Uniri l-a convins pe Marcu să se ocupe de echipa secundă a clubului. 

Inițial președintele Bogdan Duma, a ajuns la un acord cu Sorin Șimon, și urma ca acesta din urmă să se ocupe de echipa secundă a clubului albaiulian, însă cum regulamentul prevede un număr de jucătoare născute în 1998 și mai mici, oficialii clubului albaiulian au fost nevoiți să apeleze din nou la „omul de casă” Nicușor Marcu, omul căruia i se datorează existența echipei CS Universitatea Alba Iulia.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Aveam nevoie de jucătoare născute în 1998 și mai mici și la universitate nu erau mai mici. L-am întrebat pe Nicușor dacă vrea să vină el cu jucătoarele lui și nu ne-am mai complicat cu universitatea”, a declarat Bogdan Duma, președintele CSU Alba Iulia.

Ca o noutate, echipa „satelit” se va numi CSU LPS Alba Iulia, sportivele fiind cu dublă legitimare, fără a fi cedate formației din Liga Națională de Baschet Feminin.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.