CSU-Alba-Iulia-Sepsi-Sfantu-Gheorghe60

În urmă cu puțin timp s-a încheiat finala Cupei României, desfășurată la Brașov, care a opus echipele Sepsi SIC Sfântu Gheorghe și Olimpia CSU Brașov. Partida a fost câștigată fără prea mare dificultate de formația din Covasna care s-a impus cu scorul de 87-49.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În componența formației din Sfântu Gheorghe se regăsesc și trei fost jucătoare care au activat în trecut la echipa Csu Alba Iulia, Amanda Thompson, Ancuța Stoenescu și Annemarie Părău. Toate cele trei jucătoare au fost componente de bază ale echipei din Alba Iulia în perioadele în care au activat la gruparea universitară.

De asemenea, și la formația brașoveană se regăsește o fostă componentă a echipei din Cetatea Marii Uniri, Dora Ardelean, o jucătoare care a prins puține minute în tricoul albaiuliencelor, pe care l-a îmbrăcat în sezonul trecut.

Vă reamintim că echipa din Sfântu Gheorghe a eliminat ieri în semifinalele competiției formația Csu Alba Iulia, la capătul unui meci dominat cu autoritate, pe care l-au câștigat cu scorul de 65-45.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.