CSU Ab - prezentare35După două amicale disputate în această toamnă, echipa pregătită de Miroslav Popov va avea parte de al treilea joc de verificare, vineri de la ora 18:00, în sala de sport a Universității „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia.

Cu o vicorie și un eșec, gruparea din Cetatea Marii Uniri mai are puțin timp pentru a pune la punct pregătirea fetelor pentru noul sezon.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Trebuie preizat faptul că CSU Alba Iulia s-a reunit destul de târziu, iar cu siguranță în primele jocuri din campionat și cupă fetele nu vor fi la potențial maxim.

CSU Ab - prezentare23Bogdan Duma despre Nicușor Marcu: „Nu s-a întâmplat nimic, doar că el nu mai poate să vină la antrenamente și deplasări”

Cel care poartă cel mai mare merit pentru existența baschetului feminin în Alba Iulia, Nicușor Marcu, nu va mai face parte din staff-ul formației din Alba Iulia. Conform președintelui Bogdan Duma, directorul sportiv, Nicușor Marcu nu ar mai avea timp să se ocupe de toate chestiunile legate de echipă.

„Cu Nicușor am păstrat colaborarea doar pe am partea cu junioarele. Nu s-a întâmlat nimic, doar că el nu mai poate să vină la antrenamente și deplasări. nu sunt alte probleme”,  a declarat Bogdan Duma, președintele CSU Alba Iulia.

Ca o variantă pentru înlocuirea lui Nicușor Marcu a fost vehiculată revenirea lui Sorin Șimon, însă nici programul acestuia nu i-a permis să se ocupe 100% de baschet, astfel că în acest sezon formația din Alba Iulia nu va avea director sportiv, urmând ca sarcinile pe care le avea Marcu să fie trasate altor oameni din cadrul clubului.

S-a renunțat la biletele de intrare

Vești bune pentru iubitorii baschetului albaiulian. Dacă la începutul verii, oficialii clubului albaiulian anunțau introducerea tichetelor e intrare la meciurile pe care CSU Alba Iulia le va juca acasă, acum conducătorii „alb-albaștri” au schimbat strategia.

La fel ca în sezoanele precedente, accesul la meciurlie grupării albaiuliene intrarea va fi liberă.

Gruppo Arnsberg nu va mai încuraja CSU 

Supărați de la meciul cu ACS Sepsi SIC, membrii galeriei Gruppo Arnsberg au anunțat că în acest sezon vor absenta de la meciurile echipei noastre, iar dacă vor fi prezenți, nu vor încuraja CSU.

Decizia pare să vină după ce la meciul cu Sfântu Gheorghe șefii galeriei s-au simțit tratați diferit față de suporterii echipei ACS Sepsi SIC.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.