CSU Alba Iulia-VS Praga88CSU Alba Iulia nu a reușit să se impună în cea de a 2-a deplasare din ”săptămâna CEWL” contra baschetbalistelor din Cehia, VS Praga. Echipa din Cetatea Marii Uniri a cedat meciul din deplasare cu scorul de 70-74(21-23, 23-11, 11-16, 15-24). CSU Alba Iulia a ratat șansa de a deveni lider autoritar al grupei A din CEWL, iar peste două zile va juca împotriva formației MBK Ruzomberok.

Cu toate că a început partida din Cehia cu ”frâna de mână trasă”, CSU Alba Iulia a revenit pe parcurs și a preluat controlul partidei, însă toată ”agoniseala” albaiuliencelor s-a pierdut în ultimele 10 minute de joc. Gazdele au avut un debut de meci mai bun și după primele 10 minute conduceau cu 23-21.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Albaiuliencele au controlat integral sfertul secund și au reușit să marcheze punct după punct, iar la pauza mare CSU Alba Iulia a intrat cu avantaj pe tabelă, scor 44-34.

Cu toate că au revenit în forță de la cabine, albaiuliencele au predat ștafeta pe finalul celei de a 3-a pătrimi, iar VS Praga a reușit să reducă din diferență. Înainte cu ultimele 10 minute de final Alba Iulia conducea cu 55-50.

Cel de-al 4-lea sfert a început cum nu se putea mai rău pentru baschetbalistele din România, care au cedat inițiativa, prilej cu care gazdele au revenit și au preluat conducerea pe tabelă după 3 minute de joc (59-57). Webb a reușit să le țină pe colegele sale în joc punctând de două ori consecutiv, însă cehoaicele nu s-au văzut mulțumite cu scorul de pe tabelă și s-au distanțat din nou la două lungimi (63-61). Finalul celui de-al 3-lea sfert prevestea de fapt sfârșitul invincibilității echipei din Alba Iulia, care a cedat total inițiativa și s-a văzut învinsă de VS Praga cu 74-70.

Pentru CSU Alba Iulia au marcat: Brankica Hadzovic – 16 puncte, Shawnta Dyer – 15, Jelena Antic – 12, Adrienne Webb – 10, Sonia Ursu – 8, Jefimija Karakasevic – 6, Elena Dincă – 2 și Marta Fodor – 1.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.