13413728_10154209089798523_3013744608291753411_nZeci de suporteri din județul Alba au invadat Franța pentru a participa la Campionatul European de Fotbal. Oameni de fotbal, și nu numai, au ținut morțiș să susțină, din tribune, naționala lui Iordănescu la Euro 2016, iar prestația tricolorilor nu i-a dezamăgit pe aceștia.

Printre suporterii din județul Alba s-au regăsit pe Stade de France următorii: Florin Roman (Vicepreședintele Consiliului Județean Alba), Raul Oargă (antrenorul secund al echipei Șurianu Sebeș), Mihai Dăscălescu (antrenor Unirea Alba Iulia), Ioan Bocșa (interpret de muzică populară), Darius Goangă (fotbalist Hidro Șugag), Lucian Danciu (jurnalist), Dan Henegar (jurnalist), Mircea Trifu (consilier local), iar lista poate fi completată de Doru și Elena Baba, Emil Antoniu Popescu, Daniel Negrea, Mihai Socaciu, Claudiu Crișan, Petru Manciulea și lista poate continua.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Aceștia cu siguranță vor asista la toate meciurile României de la Euro 2016, iar prestația tricolorilor din meciul cu Franța ne dă speranțe că ne putem califica.

Românii prezenți pe Stade de France au ținut neapărat să împărtășească emoțiile meciului de debut cu prietenii de pe Facebook, rețeaua de socializare fiind asediată de fotografii din timpul meciului și nu numai.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.