og-defaultAu mai rămas doar câteva ore până când va începe nebunia, iar pentru cei care nu au mai prins bilete la Euro 2016, terasele și localurile din Alba Iulia s-au străduit să creeze condiții speciale pentru a-i urmări la treabă pe elevii lui Anghel Iordănescu.

Absport.ro vă oferă șapte locații în care puteți urmări meciurile de la Euro 2016, fiecare dintre acestea având pregătite surprize iubitorii sportului rege.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Skit Pub 77 – Deschis recent, localul amplasat într-o zonă liniștită a orașului va oferi suporterilor șansa de a se simți ca pe stadion la meciurile Euro 2016, mai ales că nu este exclus ca oaspeții să fie întâmpinați cu diverse concursuri.

Blue Hours- reprezintă una din locațiile devenite deja tradiționale fiind un local arhicunoscut în rândul iubitorilor de fotbal. Administratorii localului au avut mereu grijă să încingă atmosfera meciurilor, pauzele fiind adesea presărate cu promoții.

Gavroche – Cafe Braserie – Unul dintre cele mai cochete restaurante din Alba Iulia își așteaptă la rândul ei suporterii să vizioneze meciurile Campionatului European de Fotbal din Franța. Noutatea oferită de local fiind berea la draft.

Mira Summer – reprezintă probabil una din locațiile în care fanii se pot dezlănțui fără probleme la golurile sau ocaziile echipei naționale. Cu siguranță cei de la Mira Summer își vor surprinde clienții cu diverse surprize.

Suporterii vor fi așteptați cu stegulețe tricolore, existând și un concurs de pronosticuri (scorul corect), va fi premiat de 10 beri la draft (în cazul în care există mai mult de doi câștigători se face tragere la sorți), iar meciurile vor fi proiectate pe zidurile cetății. De la ora 00:00, suporterii care nu și-au pierdut vocea sunt provocați la karaoke.

Hotel Transilvania – O altă locație cochetă pentru a viziona jocurile de la Euro 2016. Cu standardele ridicate și menținute încă de la deschidere, cu siguranță terasa și barul de la Hotel Transilvania sunt pregătite pentru Euro.

Savoya – Aflată în incinta Alba-Mall, cafeneaua Savoya și-a schimbat look-ul special pentru Euro 2016, fiind arborate în local toate cele 24 de steaguri aparținând echipelor care vor participa în perioada 10 iunie – 10 iulie la Euro 2016.

Winners Talnar Club –  Este deja cunoscut în rândul iubitorilor de fotbal ca o locație unde meciurile se trăiesc la mare intensitate. George Țălnar fiind un bun orgnizator al unor astfel de evenimente.

Cu siguranță și la Winners Club Țălnar suporterii vor fi primiți cu căldura și atmosfera necesară pentru Euro 2016.

Enjoy Life este un alt local în care Euro 2016 poate fi urmărit. Administratorii localului au pregătit și în această vară proiectoarele, iar atmosfera va fi ca pe Stade de France.

 

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.