Adunare Generala AJF Alba58S-au limpezit apele în fotbalul județean, după ce Unirea Alba Iulia a primit loc în Liga a 3-a, iar Industria Galda de Jos II a anunțat oficial că renunță la locul din Liga a 4-a. Astfel, un număr de 14 echipe – o premieră la nivelul județului în ultimii ani, se vor lupta pentru supremație, iar vineri, de la ora 15.00, la sediul AJF Alba va avea loc tragerea la sorți pentru stabilirea țintarului noului sezon. Tot atunci se vor afla și etapele din Liga a 5-a, eșalon care va avea 35 sau 36 de echipe.

Cu Unirea Alba Iulia în Liga a 3-a și Industria Galda de Jos II renunțând la eșalonul superior al fotbalului din Alba, Liga a 4-a se pregătește de un sezon mai scurt, care are câte 7 partide pe etapă și 14 echipe la start. Așa cum am preconizat, Liga a 4-a a suferit modificări, iar acum rămâne de văzut ce formație se va lua la trântă cu Șurianu Sebeș, formația care a bifat cele mai multe și răsunătoare transferuri în perioada de mercato.

  • Liga a 5-a cu 35 sau 36 de echipe în 3 serii!
Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Tot vineri, la sediul AJF Alba va avea loc și facerea țintarului pentru Liga a 5-a, care va avea 35 sau 36 de echipe la start, în funcție de ceea ce decid oficialii Industriei Galda de Jos II, dacă vor continua sau nu în fotbalul județean.

Echipele vor fi repartizate în 3 serii după criteriul geografic, astfel:

Seria I: AS Voinţa Stremţ, AS Viitorul Sîntimbru 2, AS Voinţa Beldiu, CS Spicul Bucerdea, AS Viitorul Biia, AS Crăciunelu de Jos, AS Nicolae Linca Cergău, AS Dacia Mihalţ, AS Pănade, AS Avântul Sâncel, AS Tineretul Şona şi ACS Industria Galda 2 (Echipa din Galda are termen până vineri la ora 12:00 pentru a confirma, altfel seria I, se va disputa în 11 echipe).

Seria a II-a: CS Ocna Mureş 2, ACS Băgău, AS Progresul Fărău, AS Mureşul Gâmbaş, AS Sportul Livezile, CS FC Lopadea Nouă, AS Naţional Rădeşti, ACS Metalu 2016 Aiud, CS Viitorul Unirea, AS Inter Unirea, AS Viitorul Vama Seacă, CS Arieşul Apuseni Baia de Arieş.

Seria a III-a: ACS Şurianu Sebeş 2, CS Cuprirom Abrud, CS Navobi Alba Iulia, AFC Miceşti, AS Limbenii Limba, AFC Viitorul Răhău, AFC Pianu 2016, AS Euro Şpring, AS Sportul Sebeş, ACS Mureşul Vinţu de Jos 2, CS Zlatna şi Performanţa Ighiu 2.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.