metalurgistul-cugir-gaz-metan-medias-ii67Au apus vremurile fotbalului bistrițean, precum întreg sportul rege. Metalurgistul Cugir va întâlni vineri, pe teren propriu, de la ora 14.00, în cea de a 12-a etapă a Ligii a 3-a, Seria a 5-a, pe FC Bistrița, formație aflată în impas, care vine sub Drăgana după 4 înfrângeri consecutive. Acesta este un aspect de evitat, crede Călin Moldovan, care așteaptă de la elevii săi concentrare maximă și dăruire pentru a bifa al 3-lea succes consecutiv.

După victoria muncită de la Dorolț, obținută pe un teren care numai de fotbal nu era pregătit, plin de apă, Metalurgistul Cugir așteaptă duelul din etapa a 13-a, contra celor de la FC Bistrița. Chiar dacă adversarii de vineri traversează o perioadă neagră, Călin Moldovan consideră că acest lucru nu este important și așteaptă din partea elevilor săi aceeași determinare.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Eu un meci pe care vrem să îl câștigăm, să continuăm seria bună pe care o traversăm. Întâlnim un adversar care necesită atenție mare, chiar dacă ultimele rezultate arată că au probleme. Trebuie să fim concentrați, să avem atitudine și să câștigăm jocul. Chiar dacă adversarul pare mai accesibil, nu trebuie să ținem cont de acest lucru, ci trebuie să fim la fel de serioși. Meciurile nu se câștigă dinainte, doar noi putem să ne facem meciul ușor, sau greu”, a precizat Călin Moldovan

Din lotul Cugirului vor lipsi și de la această partidă vechii ”accidentați” – Vlase, D. Popa, Vezan și A. Radu.

  • În contct cu plutonul fruntaș

O eventuală victorie a Metalurgistului Cugir ar aduce un confort sub Drăgana, formația pregătită de Moldovan aflându-se în contact cu plutonul fruntaș, cu cele 19 puncte acumulate până în prezent.

De partea cealaltă, FC Bistrița ocupă prima poziție retrogradabilă, având doar 7 puncte și un moral scăzut înainte de acest duel.

Mai mult, bistrițenii ”se mândresc” ccu cea mai slabă defensivă din serie, încasând nu mai puțin de 38 de goluri în precedentele 12 partide. În ultimul meci, jucat pe teren propriu, Bistrița a ”capotat” în fața Iernutului, fiind învinsă cu 1-4. Golul bistrițenilor a fost marcat de Sighiartău (16).

Iată echipa folosită de antrenorul Titi Voica: R. Pop – Fl. Alexandru ,T. Rus, Hasnăș, Vărărean, Colța, Akari, Chiorean, Miholca, Sighiartău, Neamțu. Au mai intrat: Lăcătuș, Fl. Sângeorzan jr.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.