Baza Sportiva Hidromecanica Sugag1Începând de marți, site-ul dedicat sportului local, Absport.ro va prezenta cu lux de amănunte, precum și imagini, bazele sportive din județ. Bijuterii în care îți este mai mare dragul să pășești sau să joci fotbal sau terenuri proaste cu gazon ars și suprafață plină de denivelări – toate vor fi prezentate pe site-ul Absport.ro. Marți, primul episod dedicat bazelor sportive din județ îi aparține terenului de Șugag, una dintre cele mai apreciate baze de la nivelul județului.

Faptul că sportul rege din județul Alba a cunoscut o ascensiune semnfiicativă în ultimele sezone se datorează și dezvoltării bazelor sportive. Chiar dacă bilele albe sunt mult mai multe la acest nivel, sunt și situații în care stadioanele se află în stare critică, suprafețele de joc sunt un real pericol pentru fotbaliști, iar vestiarele stau să cadă pe jucători și în unele situații nici măcar nu există.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Astfel, în fiecare zi, site-ul Absport.ro vă va face cunoștință cu câte o baza sportivă din județul Alba, primul episod fiind dedicat terenului de la Șugag, o bijuterie de pe Valea Frumoasei.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.