Performanta Ighiu-Millenium Giarmata112Performanța Ighiu a încheiat astăzi primul sezon în fotbalul profesionist din România, iar echipa condusă de Adorian Himcisnchi a bifat o performanță notabilă, terminând primul ei sezon de Liga a 3-a pe poziția secundă în clasament. În ultimul meci, deplasarea de la Filiași, Ighiul s-a impus cu 1-0, singura reușită aparținându-i lui Szekely (73). Performanța Ighiu se clasează pe locul al 2-lea în C4 cu 57 de puncte și nu mai există nicio șansă să fie întrecută de Metalurgistul Cugir, ocupanta poziției a 3-a. 

Meciul de la Craiova a avut un adversar dificil pentru ambele echipe – vântul care a sufalt puternic și a pus probleme construcției jocului.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Filiașiul a rezistat foarte bine în prima repriză, jocul a fost șters, iar tabela stadionului din Craiova indica scor alb la pauză.

Ighiu s-a mișcat mai bine în partea a doua, dar tot vântul a fost principalul adversar, însă în cele din urmă Szekely a marcat în min. 73, un gol care s-a dovedit a fi istoric, reușită care a adus toate cele 3 puncte pentru nou promovata din Alba și o clasare pe locul secund la finalul sezonului.

ACSO Filiași: Lascu – 2. Orban, 18. Lupu, 3. Istudor, 16. Neacșu, 15. Obeanu, 14. Moraru, 17. Stoichițoiu, 10. Duriță, 8. Petcu, 9. Tănase. Rezerve: 21. Iovănescu, 5. Fruntelată, 19. Georgescu, 11. Diavcică, 6. Pais, 7. Cimpoieru.

Performanța Ighiu: 22. Bodea – 27. Bărculeț, 16. O. Turuș, 2. Cornea, 89. Circov, 23. Oniche, 88. Moga, 7. Fetița, 84. Weiner, 14. Szekely, 10. S. Turuș. Rezerve: 1. Baba, 20 Oara, 9. R. David, 29. Giunghiuș, 30. Unchiaș.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.