Rapid CFR Teius-Dalia Sport Daia Romana33Chiar dacă nici la ora actuală nu a fost trimisă cerere oficială de retragere a echipei din Liga a 4-a din partea celor de la Rapid CFR Teiuș, situația nu pare să se schimbe. Adam Petruse, cel care a preluat clubul în 2013 a dorit să lămurească subiectul, acesta detașându-se de problemele actuale, precizând clar că a dorit să ajute clubul. Adam Petruse nu îl acuză pe Nicolae Florea că a ”îngropat” echipa, însă nu pricepe de ce actualul șef al echipei a renunțat așa de ușor, chiar dacă erau fonduri în conturile clubului, care puteau să asigure prezența la Liga a 4-a.

Imediat după publicarea articolului potrivit căruia Rapid CFR Teiuș a părăsit Liga a 4-a din cauza situației financiare proste, Adam Petruse a dorit să facă o serie de precizări, care să lămurească cititorii, dar și pe cei care își pun întrebări cu privire la situația clubului!

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Acum vreo lună, în locul meu a fost numit Nicolae Florea, de către primar s-a făcut această mutare. La momentul acela, cu două zile înainte am înscris echipa în noul sezon al Ligii a 4-a, plătind 1000 de lei la AJF Alba. Eu nu am dorit să fiu înlocuit, nici primarul, însă s-a ajuns la demisia mea. Domnul primar m-a rugat să îl ajut pe Florea ca să poată să înceapă. I-am dat 3.000 de lei pentru legitimări, vize medicale și început de campionat. În contul clubului au intrat 21.500 de lei într-o tranșă și 15.000 de lei în alta. Din acești bani s-au plătit primele restante din turul de anul trecut, restanțele salariale, dar și datoriile de la diferiți oameni care ne-au ajutat în returul de anul trecut, banii fiind acordați cu titlu de împrumut pentru a putea continua în Liga a 4-a. În luna martie și eu am fost în aceeași situație, dar un om de afaceri din Teiuș a împrumutat clubul cu 10.000 de lei ca să mergem mai departe. Am plecat la drum cu 14.000 de lei. Domnul Florea avea acești bani la ora actuală. Domnul Florea nu a reușit cu 100 de milioane să înceapă campionatul! Dânsul a insistat să nu plătesc datoriile, care trebuiau achitate până la 1 martie 2017. Am fost solicitat de primar, de viceprimar să merg la o discuție. Am fost de acord pentru moment să nu achit datoriile, dar tot nu a fost mulțumit domnul Florea. Am dus 3 ani echipa împreună cu vicepreședintele Ștefan Naghi, om care a băgat de multe ori mâna în buzunarul propriu pentru a plăti transport și alte cheltuieli”, a precizat Adam Petruse.

  • ”Putea lua totul de la zero, fără datorii”

Tototdată, domnul Petruse precizează că i-a sugerat domnului Florea să continue proiectul fotbalului teiușean, să ia totul de la zero, însă să păstreze echipa în Liga a 4-a.

„Eu i-am zis să o ia de la zero, însă m-am referit că îi las clubul fără datorii, plus 10.000 de lei în cont. Nu înțeleg ce i-a fost așa greu! Dacă el, după ce a fost numit președinte, nu râdea de jucători și nu le spunea ”v-a prostit fostul președinte”, nu plăteam datoriile și îl lăsam să continue, dar nu am putut să fiu luat de prost. Dânsul a precizat că nu pleacă la drum fără 30.000 de lei în cont, căci ce e drept, fotbal fără bani nu se poate, dar nici să îi ai pe toți odată!”, a mai adăugat Adam Petruse.

Un lucru este cert: disputa Petruse-Florea nu face cinste fotbalului din Teouș, care se află în moarte clinică și sunt puține șanse să mai fie resuscitat. Cu toate astea, Adam Petruse, fostul președinte al Teiușului a precizat că nu are niciun ”merit” în tot acest subiect și îi pare rău de soarta actuală a echipei!

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.