Unirea Alba Iulia a pierdut un nou meci în deplasare în liga a treia de fotbal. Alb-negrii au fost învinşi vineri, pe “Clujana”, de Sănătatea Cluj cu 1-0. Singurul meci în care uniriştii nu au pierdut în deplasare în acest sezon s-a jucat tot la Cluj. Formaţia albaiuliană s-a impus în etapa a 6-a cu 1-0 în faţa echipei secunde a clubului CFR Cluj.

Antrenorul principal Adorian Himcinschi nu şi-a ascuns dezamăgirea pentru rezultatul de pe “Clujana”. “Sincer, speram să plecăm de la Cluj cu cel puţin un punct. Cred că un punct ar fi fost meritat. Consider că rezultatul de egalitate ar fi fost echitabil ţinând cont de acele ocazii din finalul meciului din postură de unu contra unu cu portarul”, a declarat tehnicianul unirist.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

“Se pare că, pentru moment, am terminat golurile în meciul câştigat cu 10-0 acasă cu Viitorul Ghimbav. În partida cu Sănătatea nu am fost la nivelul la care ne aşteptam. Sperăm însă ca următoarele jocuri să le câştigăm şi să terminăm prima parte a campionatului cât mai sus în clasament”, a mai spus Himcinschi.

În etapa următoare a ligii a treia, a 13-a, FC Unirea Alba Iulia va juca pe teren propriu cu nou-promovata FC Avrig.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.