Metalurgistul Cugir-Poli Timisoara148ASU Poli Timișoara a cedat vineri 0-1 în deplasarea de la Filiași, iar acest lucru este benefic pentru cele două combatante din județul nostru. Astăzi Metalurgistul Cugir va juca în deplasare cu Minerul Motru, în vreme ce Performanța Ighiu va juca acasă cu CS Ineu.

Un succes al cugirenilor în deplasarea de la Motru, una accesibilă de altfel, ar duce echipa lui Călin Moldovan pe primul loc în Liga a III-a, Seria a IV-a, la un punct distanță de Poli Timișoara și la două de Performanța Ighiu.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

De partea cealaltă nou-promovata Performanța Ighiu poate și ea profita de pasul greșit al Timișorenilor și să se apropie la 2 puncte de gruparea de pe „Bega”, formație considerată favorită la promovare înaintea acestui sezon.

Cert este că în județul nostru adie și nu din cauza primăverii, tot mai des aerul eșalonului secund. Rămâne de văzut dacă experiența cugirenilor va fi câștigătoare sau dacă elanul elevilor lui Himcinshci va învinge, cert este că județul Alba este tot mai aproape să câștige din punct de vedere fotbalistic, mai ales că jocul promovării se duce în trei, iar bănățenii dau semne serioase de șchiopătare.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.