Performanta Ighiu-Metalurgistul Cugir54Cea de a 13-a etapă din cadrul Ligii a 3-a, Seria a 4-a, programează derby-ul dintre CSM Lugoj și Performanța Ighiu, partidă care va avea loc în Banat, mâine cu începere de la ora 14.00. Cele două formații sunt despărțite de doar 3 puncte în clasament, Ighiul alfându-se pe podium cu 22 de puncte și Lugojul pe poziția a 5-a cu 19 puncte, iar echipa lui Himcinschi se deplasează în penultima etapă în Timiș cu moralul ridicat după victoria din derby-ul județului Alba, pe când CSM Lugoj a pierdut meciul din deplasare contra Sebișului.

Ultimul meci din deplasare constituie pentru Performanța Ighiu un derby, contra unei formații puternice pe teren propriu, CSM Lugoj. Partida contează pentru etapa a 13-a și se va desfășura mâine cu începere de la ora 14.00. Antrenorul Ighiului, Adorian Himcinschi este conștient de forța gazdelor, însă a punctat faptul că dorește să se întoarcă acasă cu puncte cucerite în județul Timiș.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

”Este ultimul nostru meci din deplasare în acest tur de campionat și ne dorim să facem un joc bun. Ne propunem să încheiem seria jocurilor de afară cu o prestație care să ne aducă puncte. Lugojul are o echipă bună, acest lucru fiind demonstrat de rezultate, având în componență mai mulți jucători cu state vechi în Liga a 2-a. Moralul echipei este unul foarte bun după partida câștigată în derby-ul județului Alba contra Cugirului”, a declarat Adorian Himcinschi.

De partea cealaltă, CSM Lugoj vine după un rezultat negativ, 0-2 pe terenul vice-liderului Național Sebiș. La meciul din etapa trecută antrenorul Cosmin Petruescu a folosit următoarea formulă:

Rusu – Rotea (85, Pîntea), Mardare, Miculescu, Roșie – Velcotă (77, Olariu), Mînecan (80, Dobra), Poiană, Dobricean – Stoichescu (61, Porcescu), Precupanu. Rezerve: Iordache – Marta, Loga.

CSM Lugoj nu se va putea baza pe unul dintre cei mai buni jucători, Dobricean, care a fost eliminat la jocul din Arad din etapa trecută. Dobricean nu are amintiri plăcute cu Performanța Ighiu, reprezentanta județului Alba eliminând de la barajul de promovare în Liga a 3-a Progresul Pecica, formație la care a evoluat și Dobricean.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.