Performanta Ighiu - Minerul Motru21Performanța Ighiu a reușit cea de a 3-a victorie consecutivă din returul de campionat, după 4-0 cu Minerul Motru, însă Adorian Himcinschi ”și-a urecheat” fotbaliștii pentru prestația din prima repriză, motivând că aceștia ”au intrat cu nasul pe sus pe teren”. Romică David a marcat toate golurile în a 2-a parte a meciului și Ighiul a adunat 10 puncte din 12 posibilie în retur, lucru ce îl mulțumește pe antrenorul Himcinschi.

Chiar dacă partida cu Motru părea una facilă, având în vedere problemele financiare instalate în tabăra formației din sud, meciul nu a fost așa, în special în prima repriză, când oaspeții s-au apărat foarte bine și Ighiu a fost lipsită de idei. Cu toate astea, în repriza secundă Performanța a dat drumu la motoare, iar acest lucru s-a simțit pe tabelă, Romică punctând de 4 ori.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

”Așa cum am spus, nu ne așteptam la un joc ușor așa cum a considerat majoritatea lumii, chiar și o parte din jucătorii noștri. Era un meci important pentru întreaga configurație a clasamentului final. Probabil, voi presa, prin informațiile transmise și aici mă refer la ideea cu neprezentarea și problemele din interiorul clubului din Motru, au făcut ca în prima repriză, jucătorii mei să intre cu o ușoară atitudine de învingători, înainte de startul partidei. Toată săptămâna am transmis echipei să trateze cu maximă seriozitate acest joc, dar băieții mei au intrat putin euforici, victorioși înaintea partidei. Chiar dacă a ajuns cu puțin timp înainte, Motru a făcut o primă repriză bună, cu toate că au avut câteva improvizații. La pauză au reușit să înțeleagă că jocul nu este așa cum am aniticpat și luptăm cu o echipă care vrea punct sau puncte. Ne-am trezit, am făcut o repriză bună și ne-am adjudecat și cele trei puncte”, a precizat Himcinschi.

Antrenorul Ighiului a vorbit și despre performanța lui Romică David, aceea de a marca 4 goluri într-un meci de Liga a 3-a, însă a ținut să sublinieze faptul că reușitele atacantului din Apuseni au fost create de echipă.

”Romică a avut un joc bun și astăzi (n.r – sâmbătă), este într-o continuă evoluție, aștept în fiecare meci să fie concentrat și să puncteze. La toate golurile sale toată echipa a avut o contribuție, începând de la portar”, a mai adăugat Adorian Himcinschi.

Fostul jucător și antrenor al Unirii Alba Iulia a prefațat și meciul din weekend, contra Ineului, echipă despre care a precizat că s-a întărit mult și va veni pe ”Cetate” cu o replică dârză.

”Ineul, față de meciul tur este o echipă întărită, mult schimbată în bine, dar eu sper într-o altă atitudine la acel joc. Sper ca jucătorii să înțeleagă că nu există jocuri ușoare în acest retur de foc”, a conchis Adorian Himcinschi, antrenorul Performanței Ighiu.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.