Antrenament Performanta Ighiu46Performanța Ighiu s-a impus dramatic la Sebiș, într-un meci presărat cu de toate. Echipa din județul nostru a condus de două ori, însă Velici a egalat mereu. Fetița a marcat golul victoriei în prelungiri, iar Ighiul e la cinci puncte de liderul Poli Timișoara. 

La finele jocului tehnicianul Ighiului s-a declarat mulțumit de prestația elevilor săi, dar și de nivelul jocului prestat de ambele combatante.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Meci de infarct, așa ceva foarte rar. Două echipe bune, prestații bune, a avut de toate meciul, am condus 1-0, ne-au egalat, am condus 2-1, ne-au egalat din penalty, iar în prelungiri am învins din penalty. Un meci peste nivelul ligii a III-a”, a declarat Adorian Himcinschi, antrenorul echipei Performanța Ighiu.

Întrebat dacă Ighiul este pregătit pentru eșalonul secund, tehnicianul Performanței a oferit un răspuns prin care nu a pus presiune pe jucătorii pe care-i antrenează, însă cu siguranță că transferurile efectuate în iarnă duc cu gândul la astfel de obiective.  „Nu vreau să ne gândim acuma foarte departe, vreau să tratăm cu maximă seriozitate fiecare pas al nostru, iar dacă rezultatele o să ne permită, va fi foarte bine. Dacă  o să reușim o să fie forța, eu sper să fie forța să ne permită să mergem mai departe, mai sunt multe puncte puse în joc, din cele trei noi avem cele mai puțin șanse în momentul acesta”, a mai adăugat Himcinschi.

Fetița „reloaded”!

Una dintre surprizele plăcute din acest retur din tabăra Performanței se numește Răzvan Fetița. Dacă în tur jucătorul venit din Spania nu a convins, iar în iarnă mai multe formații din Liga a IV-a, au sperat să pună mâna pe el, se pare că acest lucru l-a ambiționat pe fotbalistul lui Himcinschi, acesta devenind dintr-o rezervă de lux un om decisiv în garnitura „galben-albaștrilor”.

„Răzvan a avut o creștere semnificativă în ceea ce privește pregătirea lui, prestațiile lui, e un băiat serios, care a crescut foarte mult, sper să își îmbunătățească jocul și să fie serios în tot ce face”, a concluzionat Himcinschi.

Răzvan Fetița a evoluat bine în toate partidele din retur, însă cireașa de pe tort este reprezentată de jocul de la Sebiș, unde pe lângă golul marcat, Fetița și-a asumat să transforme penalty-ul din prelungiri, fiind cunoscut faptul că elevii lui Himcinschi au avut probleme să marcheze de la punctul cu var în tur.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.