Performanta Ighiu - Minerul Motru22Performanța Ighiu se deplasează vineri la Timișoara pentru partida cu ASU Poli, formație aflată pe locul secund în Liga a III-a, Seria a IV-a. Lipsită de aportul jucătorilor Eduard Cornea și Bogdan Oniche, elevii lui Himcinschi nu vor avea misiune ușoară în Banat, însă cu siguranță tehnicianul nou-promovatei va găsi soluția câștigătoare pentru gruparea din Ighiu.

Clasamentul o dă ca favorită pe Performanța Ighiu. Remiza „albă” din tur, precum dar și prestațiile din retur ale „galben-albașrilor” dau speranțe că Ighiul poate produce surpriza și să promoveze în Liga a II-a.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Nu putem spune că suntem favoriți, suntem clasați în acest moment pe primul loc, nu se joacă la Timișoara promovarea, se poate întâmpla orice, toate cele trei echipe care sunt în față au șansa lor”, a declarat Adorian Himcinschi, antrenor Performanța Ighiu.

Tehnicianul Performanței va avea parte de un joc special în Vinerea Mare, când acesta se va întoarce în orașul în care a cunoscut una dintre cele mai frumoase perioade din viața de fotbalist.

„Sunt două lucruri diferite, mă întorc cu drag la Timișoara, mă revăd cu drag cu foarte multă lume cu care am colaborat. Ne deplasăm acolo pentru a aduce punct sau puncte și suntem preocupați să facem un joc bun”, a mai adăugat Adorian Himcinschi.

Partida dintre cele două combatante va avea loc vineri de la ora 17:00, pe stadionul „Știința” din Timișoara.

4-1-4-1 sau 4-2-3-1, formulele preferate de Brândescu

Adversara de vineri a echipei din județul Alba, ASU Poli este antrenată de Sorin Brândescu, tehnician ce a reușit să surprindă cu echipa „alb-violetă”, atât pozitiv, cât și negativ.

Tehnicianul echipei Poli Timișoara folosește cel mai des sistemele de joc 4-1-4-1 sau 4-2-3-1, iar în multe momente ale jocului, antrenorul timișorenilor nu schimbă sistemul de joc, asta chiar dacă este condus, iar unul dintre exemplele elocvente îl constituie meciul de la Cugir, partidă în care Brândescu a jucat doar 4-1-4-1, asta chiar dacă a fost condus cu 1-0 și 2-1.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.